La nostra mascota

Tenim el plaer d’anunciar la nova mascota del club, creada en aquest confinament per a tots els nens i nenes del nostre club.

Tot va començar, quan ens van paralitzar la nostra activitat esportiva per l’alerta sanitària i des de el club volíem seguir interactuant amb els nostres esportistes i que poguessin desconnectar fent alguna cosa relacionada amb el bàsquet.

Llavors vam pensar que el club no tenia mascota i quina millor manera de crear-ne una,que fossin els mateixos jugadors/es del club. I es va engegar un concurs de dibuix. De tots els dibuixos rebuts i molts bons per cert, van haver una seria de votacions obertes a tothom on es van anar descartant dibuixos fins a arribar al dibuix final.

Una vegada vam tenir el dibuix, es va engegar un altre concurs on buscàvem el nom de mascota i de tots els que vam tenir, en va sortir un guanyador i va ser ANTPOL.

Quan ja vam tenir el dibuix i el nom, només faltava el toc final, que era digitalitzar la mascota i després de tot el procés aquest es el resultat final.

Estem molt contents i orgullosos de la nova mascota, segur que la portarem amb nosaltres amb molt d’orgull i que ens donarà molts moments de glòria i felicitat.

També volem agrair a tothom que ha participat d’alguna manera, ja sigui dibuix, nom, etc en especial a la guanyadora del dibuix i del nom Lídia Martínez del #preminifemenibsp07

Junta BSP07