Reunió campus estiu

Benvolgudes families;
En primer lloc, agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres, tot l’equip de monitors del Campus estem desitjant trobar-nos amb els vostres fills/es i gaudir de les activitats que els hem preparat.
Us comuniquem que el proper dijous, 16/6/21, a les 19h. oferirem una reunió informativa telemàtica amb el Meet
El funcionament del Campus serà el següent:
El telèfon de contacte amb el Campus és 659 57 36 42. (Xavi). Us preguem que ens aviseu en cas d’absència, retard o recollida abans de l’hora, així com de qualsevol incidència que vulgueu fer-nos arribar. Per les mesures sanitàries,
 Els nens/es han de dur; esmorzar i aigua. El Campus facilitarà l’aigua per re-omplir les ampolles.
Han de venir amb crema solar posada de casa i crema per posar durant el Campus. Es recomana dur gorra per les activitats a l’exterior.
En cas de que cap participant doni febre, NO PODRÀ ACCEDIR al Campus (Preguem màxim compromís en aquest aspecte, es possaria en risc a TOT el Campus)
Aquelles famílies que hagin de fer ús del servei d’acollida (8h. a 9h. i/o 13h. a 14h.), us preguem ens ho confirmeu al telèfon de contacte del Campus, amb nom del jugador/a, dia i hora que us cal. Els monitors estarem sempre al Campus a partir de les 8’45 i fins les 13’15. Aquest horari NO implica fer ús de la permanència.
El pagament del Campus i les permanències, es farà a través de la plataforma TPV sports, disponible des de la WEB del Club .https://www.basquetsantpol07.com/
Les activitats del Campus estan disponibles a la Web del Club (https://www.basquetsantpol07.com/), també podeu demanar una còpia en paper.
No hi ha vestidors. Es recomana portar una samarreta de recanvi per sortir amb la muda seca. Marqueu el material que porteu al Campus.
Per als nens/es d’Escoleta (2016 a 2018) podeu portar una bata o samarreta vella per les manualitats.
L’horari del Campus serà el següent:
           9h a 10’45h: Tecnificació.
           10’45h. a 11’15h.: Esmorzar.
           11’15h. a 12h.: Jocs alternatius.
           12h a 13h.: Concursos bàsquet.
– Tots els divendres es faran activitats alternatives i sortides

DIVENDRES

1 JULIOL

DIVENDRES

8 JULIOL

DIVENDRES

15 JULIOL

DIVENDRES

22 JULIOL

PLATJA

ACAMPADA

ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ

(Al Pavelló)

WATER

WORLD

Moltes gràcies i per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu campusbsp07@gmail.com
o mitjançant el telèfon de contacte. (Xavi 659 57 36 42)
Atentament,
Equip monitors del Campus