Resumdel cap de setmana

Resum de la jornada per Anna Mainegre

 

MINI FEM. GRIS 
16-66

Partit on es veu un gran progrés fins a migcamp, ja que s’aconsegueix passar la pressió molt millor, per contra, falta treballar més els conceptes en camp ofensiu. A nivell de joc va estar bastant igualat i a excepció de dos parcials en els quals vam encaixar molt sense poder reaccionar van marcar el resultat final. A poc a poc van sortint els fruits i en base l’ordre es pot anar polint certs conceptes que ens faran fer un gran pas endavant. A seguir

57-51
 JÚNIOR MASCULÍ

Un partido en el que el rival fue superior a tal punto que nos llegaron a sacar 15 de ventaja. En el tercer cuarto pasamos a una zona 2 1 2 y logramos ir descontando. Ellos tuvieron un porcentaje muy elevado que nos complicó nuestra defensa. En todo caso los chicos demostraron entusiasmo y con ganas llegamos a un final más ajustado.

MINI FEM. GRANA 
24-74

Partit on de nou l’equip contrari va sortir a defensar fort i dur sumant un 2 vs 1 al que no estem acostumades va fer que perdéssim moltíssimes pilotes, vam intentar passar el camp botant en lloc de buscar la jugadora sola i això va fer que tinguéssim moments molt dolents.
Toca fotre canya aquesta setmana si volem competir dissabte que ve.

59-26
 PRE-MINI MIXTE

Pista molt llarga pels petits lluitadors, un cop més ho van deixar tot a pista. Molt contents pel domini de la pilota i cos.
De mica en mica anem millorant

22-48
 PRE-INF. FEMENÍ

Tot i el resultat del partit, ens ha falta voler més, erem superiors físicament a elles i ho hem aprofitat poc. Durant tot el partit hem aconseguit anar amplian el marcador en tots els períodes però el nostre joc no ha acabat de ser el que venim entrenant.
Ens hem relaxat i hem perdut moltes pilotes que s’ens escapen de les mans afegit a tots els llançaments que hem fallat soles, el marcador no ha sigut més ampli. Hem millorat amb posició defensiva i aixecant el cap per veure la companya sola. Seguim en progressió i treballarem per millorar la setmana vinent.

57-7
 INFANTIL MASCULÍ

Difícil per aquest grup poder competir aquest any. Ens falla la base i és el que mirarem de millorar durant els entrenaments. Als partits mirarem de gestionar les frustracions perquè cap jugador es desanimi. És un treball a llarg termini. Seguirem.

83-33
 MINI MASCULÍ

Mal partit del mini que avui estaven adormits i descentrats, equip molt superior a nosaltres en tots els aspectes. Si hem fet 33 punts és perquè l’altre equip pràcticament ens ha deixat. Avui no hem fet res del que portem treballant, hem sigut poc lluitadors i ens hem lamentat de cada error que cometíem i això propiciava que seguidament tornéssim a cometre un altre error. Intentar millorar alguna cosa de cara a la setmana vinent.

SÈNIOR MASCULÍ A 
49-53

Hem sortit bé al partit, però amb menys encert que la setmana passada i tot mantenir un bon joc i una bona defensa un parcial de 0-8 als últims 3 minuts de quart ens ha tret de partit. Al 2n quart hem sortit molt bé, empatant el partit, però un altre parcial de 0-10 en 3 minuts ha fet que marxéssim al descans -10 i encaixant 17 punts en aquest quart. A la represa hem tornat a ser nosaltres i hem millorat la nostra defensa i hem guanyat el quart 14-10. A l.últim quart hem seguit treballant amb intensitat però un percentatge molt baix en els TL 12/26 al partit) ens ha penalitzat molt i no hem pogut completar la remuntada. Llàstima per l’esforç i valorar que una vegada més, quan pitjor estàvem, no ens hem vingut a baix, sinó que hem seguit treballant i ser molt competitius. A polir els detalls per seguir creixent

62-55
 JÚNIOR FEMENÍ

Partit complicat i una mica irregular, la nostra senya, la defensa, ha sigut bona quasi tot el partit, en atac hem estat ordenades i hem aconseguit forces situacions d’avantatge, que no hem aprofitat. Els errors individuals i la manca d’encert ens ha penalitzat força a l’hora de poder competir el partit, ha mancat ambició i caràcter per poder-lo guanyar, a seguir treballant.

SÈNIOR MASCULÍ B 
59-37

Un partido que se hizo muy fricciónado, ellos en algunas ocaciones con algo de mala intensión. Pero supimos mantener la calma e ir sacando ventaja en el tanteador. Resaltar la buena actitud de los nuestros en todo momento. Al inicio salimos al hombre pero al ver que nos estaban superando pasamos a una zona agresiva y se logró recuperar. En general un muy buen rendimiento de todo el plantel, porque los jugadores que entraron luego no desentonaron. Tuvimos un parcial a favor de 15 a 3 en el tercer cuarto. Estamos en buen camino y seguiremos nuestro trabajo.