Resum de la jornada 26-27 Octubre

A.E. MINGUELLA DRIVIM 39-24 PRE-MINI FEMENÍ BSP07

Bon partit a casa d’un dels equips més fortets de la lliga. Hem competit i totes les jugadores han contribuit, dos factors molt importants i sobretot positius. Hem defensat molt bé un cop l’altre equip arriba al camp d’atac però ens superen fàcil quan pressionem tota la pista, treballarem per millorar-ho i juntament amb una mica més d’encert en atac.
Molt content amb l’actitud de totes les jugadores que ens fa millorar setmana a setmana!

JÚNIOR MASCULÍ BSP07 50-29 MATARO PARC BOET NEGRE

Primer quart els dos equips amb moltes imprecisions en atac, a mes nosaltres no atacavem amb confiança i amb intensitat. Tot això va fer que el segon quart acabes 18-17, on 15 van ser a base de triples
Tercer quart sortim amb molta intensitat i conseguim ampliar la distancia i gairebe finiquitar el partit tot i la zona 2-3 que van fer-nos
Finalment, últim quart juguem amb cap.
Cal destacar a en Martí Roig que va acabar amb 7 triples!

SÈNIOR MASCULÍ BSP07 SECURITAS 67-46 C.B. CENTELLES

Bon partit del sènior masculí tenint una molt bona actitud desde inici i apretant en defensa gairabé tot el partit. En atac hem circulat prou bé la pilota trobant Bones situacions de tir, que tot i això hem fallat moltes. A la mitja part ja anàvem +17 i la segona part ens a costat més, però hem sigut capaços d’aguantar, inclús incrementar una mica més la diferència. Aquest és el camí, però queda molt per treballar ??????

EL CÍRCOL B 36-68 INFANTIL MASCULÍ BSP07

Moltes dificultats durant els primers 15 minuts amb poca tensió defensiva i poc encert en atac. Després hem apretat i hem pogut acabar contraatacs fàcils. Seguim en una bona línia però hem d’intentar no relaxar-nos per continuar evolucionant com a equip. Un altre cop tots els jugadors han anotat i aportat coses positives.

C.B. CANET 65-29 PRE-MINI MASCULÍ BSP07

Partit contra el millor del grup amb Marcador enganyós perquè han lluitat molt. Llàstima que em fallat moltíssimes canastes, hauríem d’haver estat 45-50 punts no 29
Jugant així tindríem algun partit mes guanyat, però ho farem en el futur
La millora respecte a l’altre partit espectacular.

C.B. CANET 65-15 MINI MIXTE BSP07

Avui s’ha jugat contra rival que desentona dins la lliga per la se a superior tècnica i tàctica. Els jugadors han lluitat fins que hi ha hagut alguna cara baixa. S’ha fet dificil practicar conceptes treballats, pero han sortit coses molt maques. La qualitat tècnica d’alguns jugadors millora exponencialment.
Seguirem lluitant/treballant i disfrutant de tots els partits independentment del resultat!

UE BARBERA 39-46 SÈNIOR FEMENÍ BSP07 SECURITAS FM

Molt mal inici de partit, despistades en defença i molt lentes en atac on l.únic recurs era tirar de 3, i no estem fines. 1r quart 13-4!!! A partir d.aquí a remar contra corrent i alternant bons minuts amb alguns despistes que ens penalitzaven o amb punts de pura sort o amb despistes defensius nostres. Al final i a base de molt pencar, hem tret el partit arribant als 2 ultims minuts amb prou avantatge. Hem de seguir currant ????