Resum de la jornada 16 i 17 de Novembre

C.B. SANT CELONI 2011 25-37 PRE-MINI MASCULÍ BSP07

El millor partit de la temporada, gran defensa, tots els jugadors implicats. Han anotat 8 dels 10 jugadors. Moltes coses a millorar, però vindrà amb els temps

SÈNIOR FEMENÍ BSP07 SECURITAS FM 52-42 VEDRUNA CARME SABADELL MAS AVICOLA B

El millor partit del que portem de temporada. Per fi un partit que ens hem mostrat intenses en defensa, amb moltes ajudes i controlant el rebot defensiu. A partir de la defensa ens hem pogut aserenar en atac i el 2n quart, amb un parcial d.11 a 2 hem capgirat la dinamica i el partit. A partir d’aqui l.hem tingut controlat exceote uns minuts a l.ultim quart que amb 2 triples i un parell de contraatacs se.ns han posat a 4, pero no ens hem descontrolat i hem acabat guanyant de 10. Cal dir que elles eren les liders, la qual cosa demostra que si estem per la feina, som totalment competitives.

JÚNIOR MASCULÍ 104-24 ACB PALAU

Partit controlat des de l’inici fins al final, on el rival no ha tingut cap oportunitat, cal dir que era un equip molt fluixet, pero cal felicitar a tots els jugadors per arribar aconseguir mes de 100 punts i per la feina realitzada tant en atac com en defensa💪🏽💪🏽
Seguirem treballant per els propers partits!

CLUB NATACIÓ CALDES B 16-42 PRE-MINI FEMENÍ BSP07

Hem fet un escalfament pobre. A causa d’això hem començat perdent 8-0, el pitjor inici de tota la temporada amb una actitud amb molt a millorar.
Al 2n quart hem tornat a ser les de sempre i hem deixat a l’altre equip en només 8 punts més en tot el que quedava de partit, presionant tota la pista i robant moltes pilotes a l’hora de sacar.
En atac hem tingut moltes jugades on moviem la bola fins que alguna jugadora es quedava sola i podia fer un bon tir.
Content amb la bona reacció de les jugadores però aquest començament un altre dia ens pot costar el partit, seguirem treballant!

C.B. PALAFOLLS A 55-42 MINI MIXTE BSP07

Partit que ens va costar bastant entrar en el partit, entre que anavem una mica despistats i la pista (que estava en un estat discutible i no se si cumplia les mesures reglamentaries) ens va costar entrar en el partit. En el 4 rt quart es va decidir limitar l’us del bot i el joc va millorar notablement. Apartir de la segona part va ser una altre historia. Van posarnos al partit i vam acabar jugant molt be. Destacar l’actitud de lluita cada i d’intentar-ho fins al final. Falta polir moltes coses i seguir treballant pero ja es comensa a veure un canvi.

SÈNIOR MASCULÍ BSP07 62-71 RIPOTRANS POTAFOGO LLIÇA D’AMUNT 3

Bon partit contra el primer classificat, on ens ha penalitzat el tercer període. La primera part hem sortit intensos en defensa i anotant contra-atacs, això ens ha permès marxar a la mitja part +7. El tercer període hem baixat intensitat permetent alguna cistella fàcil i ens ha costat anotar. A l’últim ho hem intentat, però no hem arribat. Hem de seguir pel camí d’avui.