Resum del cap de setmana

PRE-MINI MASCULÍ      
18-54
      C.B. CANET

Partit difícil contra els líders. Hem hagut de treballar frustracions per pèrdues de pilotes en els passes. Ens ha costat molt treure de fons i hem fallat en atac més del normal. Continuem defensant molt fort i amb ganes, igual que el rebot. Continuarem treballant per millorar.

PRE-MINI FEMENÍ      
24-52
      A.E. MINGUELLA DRIVIM

Partit que depenent el resultat ens permetia acabar 2nes però que al final ens han acabat superant. Hem tingut moments molt bons on hem competit però també d’altres on ens costava arribar a camp ofensiu i juntament amb alguns errors en defensa ens ha perjudicat.
Hem de treballar més el sacar després de basquet, és el que més ens costa contra els equips d’dalt.
Tot i això bon partit i seguim millorant.

MINI MIXTE      
13-63
      C.B. CANET

Partit desnivellat davant un equip que no està al grup que li toca. No obstant, s’ha de seguir treballant i millorant per acabar disfrutar més dels partits.
Últim partit mixte d’aquest equip. Comença una nova etapa amb nous projectes, i sobretot, diversió i aprentatge.

INFANTIL MASCULÍ     
64-39
      EL CÍRCOL B

Ens ha faltat tensió defensiva a bona part del partit però ho hem pogut compensar amb alguns períodes de molta anotació i encert en el tir a mitjana i llarga distància.

MATARO PARC BOET NEGRE      
63-55
      JÚNIOR MASCULÍ

Partit intens de principi a fi contra un rival directe. Hem fet un gran partit especialment en defensa i ens ha faltat una mica de sort i experiència ens els minuts finals per emportar-nos la victòria.

UE BÀSQUET MARTORELLES      
46-62
      SÈNIOR MASCULÍ

Segona victòria consecutiva on hem fet la segona millor part en atac de tota la temporada. Començament de partit molt trabat amb molts contactes no xiulats per part dels dos equips. Tot i això ens posat per davant al marcador de 6. Durant tot el partit hem estat amb diferències de 4 – 8 punts durant tot el partit a favor nostre. Però aquest vegada a diferència d’altres hem sabut matar el partit al final. Només érem 7 jugadors, així que agrair l’esforç de tots ells.