Resum del cap de setmana

U.E.MATARÓ – PMGM 
38-29
    PRE-MINI MASCULÍ

Molt mala primera part, en la tònica del final de setmana passada, queixes, botar sense mirar. Bona segona part que hem guanyat i que perdíem de 19 a l’inici del 6é quart
Felicitar-los per l’esforç final i intentar que no es repeteixin aquestes situacions
Sincerament crec que no poder entrenar ahir tarda, ens ha penalitzat moltíssim.

Crònica – Raúl Sancho

C.B. PALAFOLLS A 
0-2
    MINI MASCULÍ

Partit complicat on hem sortit massa relaxats i ens han fet un parcial que no hem pogut remuntar. A partir d’un temps mort on hem aplicat la sortida de pressió que hem treballat s’ha començat a remuntar en joc però no en el resultat. Hem millorat bastant però ens ha faltat anotar i la frustració ens ha sigut un hàndicap. Després del partit d’avui, es demostra una vegada més que els nostres pitjors enemics som nosaltres mateixos. Ens falten coses per polir i aprendre però en alguns aspectes es comença veure una millora.

Crònica – Jordi Vives

CONDORCHEM – AB PREMIA 
58-50
    MINI FEMENÍ

Era el partit més complicat de la fase regular per estadístiques i les sensacions finals han estat molt bones. L’equip ha estat lluitant en tot moment i, tot i que la primera part ha estat una mica més fluixeta, la segona ha estat molt emocionant, incidint molt en els aspectes tàctics treballats. Cal seguir millorant, però tant les jugadores com entrenadors esperem amb ganes la segona volta per tornar a gaudir un altre partit contra el Premià!

Crònica – Pau Ubanell

EL CÍRCOL A 
76-36
    INFANTIL MASCULÍ

Hem millorat en atac estàtic respecte als últims partits amb algun jugador que ha fet un pas endavant. Però en els últims 10 minuts hem abaixat els braços per cansament (un altre cop 8 jugadors) i per la frustració de veure que no podíem remuntar. A seguir!!

Crònica – Carles Moraleda

PRE-MINI FEMENÍ    
66-16
 A.E.E. COL·LEGI CULTURAL BDN -B-

Partit marcat per la diferència d’edat entre les jugadores.
Som un equip que cada cop defensa millor i aconseguim robar moltes pilotes, la qual cosa provoca molts contraatacs a favor que van ser la situació principal de dissabte i ens va ajudar a practicar aquest aspecte.
Falta aixecar el cap un cop rebo abans de botar i trobar passes fàcils a companyes que estan desmarcades i no acabem de veure però tot i això bona feia i seguim avançant.

Crònica – Victor Caparrós

SÈNIOR MASCULÍ    
84-54
 C.B. SANT CELONI B

Un dels partits més complets de la temporada. Comencem el partit amb una gran defensa pressionant tota la pista i creant moltes dificultats al rival per atacar. En atac fem un bon joc en equip,
sumat a l’encert, ens ha
 permès agafar un bon coixí de renta. Ens canvien la defensa i fan zona on normalment patim molt, però aquesta vegada l’hem atacat molt bé circulant pilota i tenint un bon equilibri joc interior /exterior. La segona part semblava que ens retallaven una mica, però a la que ens posat a defensar hem tancat el partit. Molt content de l’actitud, el joc i el compromís de l’equip després de dues jornades un pel dures. A veure si això ens dóna moral per seguir en aquesta línia i creure’ns que som més aquest equip, que no pas el de la setmana passada.

Crònica – Jordi Gómez

SÈNIOR FEMENÍ    
55-64
 C.E. VALLDEMIA-MARISTES

Duríssima derrota del sènior femení contra un rival directe. Tot i el bon 1r quart on es va defensar amb intensitat i es va atacar amb ordre i bon joc d’equip, a partir d’encaixar un 0-10 a l’inici dl 2n quart van aparèixer totes les inseguretats i nervis per, tot i intentar.ho amb actitud, ja no vam poder girar el partit. Moment complicat pel sènior femení.

Crònica – Xavi Lòpez