Resum del cap de setmana

JÚNIOR FEMENÍ    
34-62
 UER PINEDA DE MAR

Partit contra unes rivals físicament i tècnicament superiors a nosaltres, és la quarta vegada que ens enfrontem a elles aquesta lliga i anem millorant petits detalls.
A vegades ens perdem per no escoltar i precipitar-nos, i no seguim la mateixa línia de concentració i de ganes tot el partit.
Hem de seguir navegant per créixer i per començar a jugar molt més amb comunicació entre nosaltres.
Seguim sumant!

Crònica : Laura Martinez

MINI FEMENÍ    
37-41
 FEMENÍ OSONA BLANC

Primer partit perdut de la fase regular. Content de l’esforç de totes les jugadores! Cal seguir treballant l’actitud i la concentració per acabar de marcar la diferencia respecte rivals que tenen un nivell semblant al nostre.
Seguirem millorant i gaudint dels partits que vinguin!

Crònica : Pau Ubanell

PRE-MINI MASCULÍ    
28-36
 U.E. MATARÓ-PMLM

Bona primera part (23-14) i tres darrers quarts per oblidar. Em deixat de defensar, de fer passades, cadascú a la seva i amb tirs de 6 m (que no entraven evidentment)
Coses a arreglar i a comentar amb els jugadors.

Crònica : Raúl Sancho

C.B. ARGENTONA 
27-56
    PRE-MINI FEMENÍ

Partit increïble on totes les jugadores han demostrat una actitud de 10 de principi a fi i possiblement un dels millors partits (sinó el millor) de tota la temporada contra un equip que estava invicte.
Hem sortit i no hem deixat respirar a l’altre equip, una bona defensa que juntament amb molts rebots ofensius han marcat el partit.
Molt content amb el que hem demostrat avui a pista, s’ha pogut veure l’esforç i implicació d’aquest equip que no deixa de millorar setmana a setmana!
Per últim, totes les nenes han volgut dedicar aquesta victòria a la Clàudia

Crònica : Victor Caparrós

CONDORCHEM – AB PREMIA 
59-45
    SÈNIOR FEMENÍ

Un altre partit en la línia de la temporada; sortida sense la intensitat ni la concentració que un partit a camp dels equips capdavanters de la lliga requereix i per tant, parcial en contra de 18-6 al 1r quart. A partir d’aquí, a remar contra corrent, però el rival era prou sòlid com per no permetre cap remuntada. A seguir treballant!

Crònica : Xavi Lòpez

MATARO PARC BOET NEGRE 
61-54
    JÚNIOR MASCULÍ

Partit on sortim centrats i juguem com als entrenos, circulant bé la pilota, doblant passes a l’interior. Ens n’anàvem +9 a l’últim quart i en el primer minut ens fan un parcial de 6-0, a partir d’aquí ha estat ajustat fins als 2 últims minuts, ens costa jugar els minuts finals, però per tot l’altre molt contents per la millora dels jugadors
Seguirem treballant.

Crònica : Adrià Honorio

LLIÇA D’AMUNT 3 
55-34
    SÈNIOR MASCULÍ

Partit contra el líder on hem executat una bona defensa baixant la mitja en atac de l’equip contrari. Ara on tenim un problema greu és en atac. Hi ha dos factors. Les pilotes perdudes. Per més que insistim a cuidar la pilota quan la tenim la regalem massa vegades a l’equip contrari i la segona és la falta d’encert. Aquesta vegada el joc de l’equip va ser acceptable trobant bones situacions de tir tant a dins com a fora, el problema radica en què després fallem de tot arreu. Hem d’intentar pujar l’autoestima de cada jugador per creure més en nosaltres mateixos.

Crònica : Jordi Gómez