Resum del cap de setmana

C.B. RODA MIXTE 
32-68
    MINI MASCULÍ

Partit complicat on només teníem 6 jugadors més dos reforços del pre-mini femení. Primera part complicada i molt travada on no aconseguíem fer forat en el marcador. Segona part on tots els jugadors han fet un pas endavant i hem aconseguit un molt bon parcial. Hem robat moltes pilotes i hem aconseguit ofegar al rival que només ens podia sorprendre al contraatac. Molt content perquè tothom aporta i dona un pas endavant quan és necessari, no abaixem el cap en els mals moments que era el nostre gran hàndicap i molt content perquè aconseguim portar l’intensitat dels entrenos al partit i això sempre ens fa competir. Ara només queda seguir treballant.

Crònica – Jordi Vives

MARESME 3V 2011 
27-28
    PRE-MINI MASCULÍ

Gran Victòria, hem començat adormits amb un 10 a 4. Però a partir d’aquí defensa com a herois i fins al final. Estem orgullosos de l’esforç i intensitat.
Continuem fallant moltíssimes entrades fàcils

Crònica – Raúl Sancho

JÚNIOR MASCULÍ    
57-49
 C.B. PEDAGOGIUM B

Partit que hem dominat, des de el 1r minut i hem aconseguit gestionar el marcador fins al final. Per fi s’han vist els resultats dels entrenaments. Bona feina!

Crònica – Jordi Salichs

SÈNIOR MASCULÍ    
73-59
 CANOVELLES BC B

Partit amb alguna baixa, però ells només han vingut 5 i ens han posat les coses molt difícil. Sabíem que farien zona tot el partit i havíem d’intentar posar el nostre ritme i només en moments puntuals ho hem aconseguit. Mals percentatges de tir, Moltes pèrdues de pilota no forçades i 9 de 23 en tirs lliures, no ser com hem fet 73 punts. 🙄. Al final guanyat per esgotament del contrari. Una més i molt a treballar.

Crònica – Jordi Gómez

CB PARETS NEGRE 
53-22
    INFANTIL MASCULÍ

Ens està costant molt competir en aquest grup contra els rivals que ens superen físicament. Aquests darrers mals resultats i la mala ratxa de lesions ens han fet perdre confiança. Ens hem de centrar en la feina diària als entrenaments per intentar recuperar les bones sensacions.

Crònica – Carles Moraleda

COALCI – CB SANT JOSEP B 
63-40
    JÚNIOR FEMENÍ

Després d’un primer quart que finalitzava amb un 22 a 9 les jugadores comencen a confiar en elles i en l’equip portant-nos a guanyar els marcadors parcials del segon i tercer quart. Arribant a estar a només 3 punts per sota just abans de finalitzar el tercer quart. Un mal últim quart defensivament fa que rebem 17 i ens enfosqueix la imatge real. Partit molt disputat contra les segones d’on sortim reforçades com a equip i veient que som capaces de demostrar a pista que som capaces de rendir mes del que ho estem fent.

Crònica – Queralt Rovira

CB TONA 2 
33-47
    MINI FEMENÍ

Malgrat emportar-nos una altra victòria amb una diferència de 14 punts, les sensacions del partit no han estat les millors d’aquesta fase regular. A vegades l’arbitre i les companyes rivals fan que es perdin els nervis i es jugui amb una mica de descontrol.
Com acostuma a passar, l’adaptació al canvi en la tàctica global resulta una mica complicada. Encara hi ha jugadores que estan descol·locades a la pista en la tàctica de passar i tallar, però amb organització i constància tot és possible!
Tot i aquesta crítica aparentment negativa, considero que les jugadores demostren en tot moment alguns dels valors tan propis del club!
Seguirem treballant i gaudint del bàsquet!

Crònica – Pau Ubanell