Resum del cap de setmana

C.B. L’AMETLLA BLAU 
32-82
    MINI MASCULÍ

Partit on vam ser 6 mini i 2 pre-minis però tot hi així no vam perdre l’intensitat. Tot el que es va treballar durant la setmana es va aplicar i va sortir molt bé i tot micro-objectius també. Vam tindre molts errors en la defensa que vam solucionar per intensitat i físic però alhora vam tindre bastant encert en el tir exterior, contraatacs i sobretot en el rebot. Content per haver complit amb els objectius i com va anar al partit, però falta molt camí per recórrer i s’han de millorar certes actituds.

Crònica – Jordi Vives

UER PINEDA DE MAR B 
40-33
    PRE-MINI FEMENÍ

Partit competitiu en tot moment on ens vam ficar les piles massa tard i no vam poder acabar de remuntar el partit.
Tenim moments on desconectem en defensa i l’altre equip ens castiga en contraatac i punts fàcils, cosa que intentarem treballar, ja que últimament ens passa sovint.
Tot i això bon partit i a seguir millorant com equip!

Crònica – Victor Caparrós

SÈNIOR MASCULÍ    
48-64
 AMUNT BÀSQUET

Partit fluix per part nostre on no hem sabut igualar la intensitat defensiva. Sabíem que havíem de parar el seu contra-atac i no ho vam fer. I després entre les pilotes perdudes i els tirs lliures fallats, molt difícil guanyar. Tot i això quan faltaven 4 minuts pel final estàvem a 5 punts. A partir d’aquí davallada fins al final del partit. Hem de seguir millorant si volem competir amb els de dalt.

Crònica – Jordi Gomez

RESTAURANT SAÓ – C.B.CALELLA 
68-32
    JÚNIOR FEMENÍ

Seguim depenent de 3 jugadores i ens revolucionem nosaltres mateixes.
El dia que no tinguem alts i baixos podrem gaudir del joc en equip

Crònica – Laura Martínez

C.B. SANT CELONI 
52-39
    SÈNIOR FEMENÍ

Nova derrota del sènior femení que tot i la millora en defensa i actitud, seguim tenint molts problemes per anotar, especialment enfront equips intensos. La 1a part, mentre ens va aguantar el físic vàrem estar dins el partit, però al 3r quart, entre errades pròpies, davallada física i un arbitratge una mica desconcertant i molt permissiu, van fer que el rival s’anés marxant al marcador. Cal seguir treballant.

JÚNIOR MASCULÍ    
43-47
 CAMPING BIANYA ROSER BLANC

Els errors no forçats ens han tornat a condemnar. Hem d’aconseguir imposar el nostre joc als partits. Seguim treballant.

Crònica – Jordi Salichs

ARENYS BÀSQUET 2 
11-39
    PRE-MINI MASCULÍ

Partit difícil amb tot el tema d’entrenaments fora el pavelló i amb cistelles a diferents alçades. Hem començat molt adormits, però hem anat millorant a poc a poc, a pesar de fallar moltes cistelles fàcils.Però com sempre hem defensat molt bé. A seguir.

Crònica – Raúl Sancho

CLUB BÀSQUET CAN PARELLADA 
55-26
    INFANTIL MASCULÍ

Contra l’equip que està guanyant cada partit de 50 i amb 8 jugadors hem fet un inici desastrós fallant situacions fàcils i això ens ha condemnat. Quan els equips rivals ens dominen físicament queden al descobert les mancances tècniques. Malgrat tot la segona part hem aconseguit anivellar el joc a base d’intensitat i contraatacs guanyant els 2 últims parcials. Passarem pàgina ràpidament.

Crònica – Carles Moraleda

CB LES FRANQUESES NEGRE 
34-46
    MINI FEMENÍ

Puja el nivell del rival a aquesta setmana, però les nostres jugadores tornen a demostrar que la lluita per marcar el ritme i la intensitat defensiva és nostre!
Cal seguir millorant, però els entrenadors estem molt contents per l’evolució de totes les jugadores.
En conclusió, cal destacar la incomptable suma de pilotes recuperades. A seguir gaudint!

Crònica – Pau Ubanell