Resum del cap de setmana

MINI FEMENÍ    
75-34
 U.E. MATARÓ-MLF- ALLE

Segona victòria consecutiva! Cal felicitar la bona actitud defensiva i les ganes incalculables d’atacar de les nostres jugadores.
Per contra, segueixen havent-hi petits detalls que cal millorar, però la progressió esta sent exponencial!
Finalment, cal dir que per segona vegada (tot i que aquesta vegada ha estat millor), la posada en escena ha estat negativa; el parcial del primer quart ha resultat 14-8, però no és mes que una petita falta de concentració barrejada amb nervis que es treballaran pròximament.

Crònica: Pau Ubanell

MINI MASCULÍ    
43-69
 C.E.B. SANT JORDI BLANC

Partit molt complicat vs un dels equips més potents de la lliga. Hem competit tot el partit en excepció del primer quart (12-2) i en el sisè (18-0) per el que el resultat és enganyós. Molt content de l’esforç de tots els jugadors i sobretot de l’actitud que han tingut. Falten moltes coses per a treballar però aquest és el camí a seguir.

Crònica: Jordi Vives

INFANTIL MASCULÍ    
49-70
 C.B. VIC – UNIVERSITAT DE VIC 3

Hem començat el partit absolutament adormits i quan hem volgut reaccionar estàvem 20 a sota. No ens hem trobat cómodes en cap moment amb la pressió del rival i no hem igualat la seva intensitat. Hem de millorar l’actitud si volem competir en aquest grup difícil.

Crònica: Carles Moraleda

C.B. CENTELLES 
74-75
    SÈNIOR MASCULÍ

Bona victòria en un partit que se’ns va posar costa avall des de el minut 1,amb un parcial de 9-0. Canvis i reaccionem una mica, per almenys no desaparèixer del partit. La diferència oscil·lava entre – 9 i – 3 tota l’estona. Cada vegada que ens acostàvem, ens precipitàvem en l’atac i ho pagàvem amb cistelles fàcils d’ells. A mitjans del tercer període arribem a perdre de 13, moment que ens posem en zona. A partir d’aquí hem remat a poc a poc fins que quedaven 4 minuts pel final del partit que ens hem posat per davant. Davant d’aquesta situació hem sabut jugar millor els minuts finals.

Crònica: Jordi Gómez

PRE-MINI FEMENÍ    
48-32
 C.B ARGENTONA GROC

Hem començat amb un bon primer quart marxant ja de 10 punts.
Hi havia moments on apretàvem en defensa i dominàvem el partit però després ens despitàvem i ens han castigat bastant al contraatac.
De cara als següents partits també tocarà practicar la sortida de fons que a vegades s’ens dificulta una mica.
Tot i això sumem una victòria més i a seguir millorant!

Crònica: Victor Caparrós

BASQUET NEUS C 
61-36
    JÚNIOR MASCULÍ

Seguim amb la mateixa dinàmica que el primer partit, els errors no forçats, despistes defensius i les individualitats ens varen acabar matant
Cal destacar que durant els 2 últims minuts de l’últim quart, ens van mostrar tot el que els hi demanem, ens quedem amb això positiu, però hauria de ser tot el partit
Entrenen bé, però al partit no acabem de plasmar el treballat. Es veuen espurnes
Toca seguir treballant.

Crònica: Adrià Honorio