Resum del cap de setmana

PRE-MINI FEMENÍ   
66-16
U.E. MATARÓ-PMGF- ALLE

Partit dominat des d’un inici amb un 18-2 al primer quart. S’ha notat la diferència d’edad entre els dos equips però també que mica en mica anem jugant millor. Partit que ens serveix per seguir agafant confiança de cara a aquesta nova fase regular.

ENT: Victor Caparrós

             PRE-MINI MASCULÍ   
61 – 13
ROGER’S CB VILASSAR DE DALT BLANC

El millor partit del que va de temporada. Gran defensa i intensitat per part de tot l’equip.
Continuem millorant la circul·lació de pilota. Només poden posar un pero: precipitació en la finalització i tirs a canasta.

ENT: Raul Sancho

MINI FEMENÍ   
71 – 24
CB VILA DE MONTORNÈS

Increible partit de totes les jugadores. Nombroses pilotes robades, rebots i oportunitats de tir a cistella.
Les sensacions, mes enllà del resultat, son d’eufòria i alegria, on tant espectadors com jugadores i entrenadors hem disfrutat molt.
Cal seguir treballant i millorant en alguns aspectes tècnics, com el de no mirar la pilota mentre es bota, pero la conclusió del partit es d’allò mes bona. A seguir disfrutant!

ENT: Pau Ubanell

MINI MASCULÍ   
43-38
MATARÓ PARC BOET TARONJA

Partit on desde el primer minut vam canviar el xip i vam creure en nosaltres mateixos. Estàvem entrenant molt bé i posant-hi molt d’esforç però faltava un punt d’inflecció per poder reafirmar el missatge que es volia transmetre desde els entrenadors. Crec que vam jugar molt millor del que diu el resultat ja que els nervis i l’ànsia de voler arribar al aro abans d’haver sacar de fons ens va passar factura en forma de bastantes pèrdues. Destacar que TOTS els jugadors van aportar el seu granet de sorra i que s’ha de seguir sent un bloc. S’ha de tocar de peus a terra i seguir treballant, que encara queda tot el camí per devant i s’ha de seguir treballant com fins ara, però les sensación són bones.

ENT: Jordi Vives

INFANTIL MASCULÍ   
41-84
RECANVIS GAUDI CB MOLLET – B

Derrota contundent contra un rival que ens superava física i tècnicament. Durant bona part del partit no hem tingut prou intensitat per poder competir. Com a part positiva destacaria que estem assolint una certa regularitat en el tir de mitjana i llarga distància.

ENT: Carles Moraleda

JÚNIOR FEMENÍ   
48-53
BASQUET FEMENI CORNELLA

Devallada defensiva al tercera quart, tot i arribar al final del partit amb l’última possesió a -3. Si juguen amb aquestes ganes les victòries arribaran aviat.

ENT: Laura Martinez

ESCOLA JUNGFRAU
46 – 44
   JÚNIOR MASCULÍ

Partit amb un primer quart horrible, als segon quart ens recuperem i conseguin un +6 a la mitja part.
Segona part tornen els fantasmes del començament, tot i aixi hem tingut un triple per guanyar el partit, pero el problema radica en l’actitud i la passivitat en certs moments del partits
Toca seguir treballant.

ENT: Adrià Honorio

SÈNIOR FEMENÍ   
26 – 45
SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB

Partit contra les 2es classificades que vam començar amb molt bona defensa pero amb moltes dificultats per anotar, tot i que circulavem be la pilota. Al 2n quart vam mantenir la intensitat defensiva pero en atac s.agreugen els problemes per anotar amb uns percentatges d.encert molt baix. El merit de deixar a les 2s en 5 punts no es prou com per capgirar el partit al fer nomes 5 pts en atac. El 3r quart i especialment l.ultim quart en va dominar l.ansietat i des de les nostres propies errades les rivals van anar eixamplant la diferencia fins els 20 punts finals, que no reflexen la nostra actitud ni joc, pero si el nostre percentatge d.encert. Cal fer un pas endevant!!!

ENT: Xavi Lòpez Abril