Resum del cap de setmana

Resum de la jornada a ràdio Sant Pol per Anna Mainegre

 

MINI MASCULÍ 
22-72

Millors sensacions respecte a la setmana passada tot i el resultat. Hem començat el partit molt més concentrats i hem tingut bones oportunitats en atac que hem acabat tirant, però no hem anotat. S’ha lluitat el partit tota l’estona i no s’ha abaixat el cap. Hem de seguir millorant el bot per guanyar seguretat a l’hora d’avançar amb la pilota, les sensacions són que anem millorant, però falta concentració i lluita de tot l’equip. Seguim

PRE-MINI MIXTE 
20-48

Bon partit en línies generals, falta molta feina per fer, i el més important, agafar confiança. Seguim lluitant

63-13
 MINI FEM. GRIS

Partit contra un rival superior on per moments podíem imposar el ritme que més ens beneficiava a través de la defensa sobretot en atacs estàtics. Hem recuperat moltes boles que no hem materialitzat amb cistella, ja que ens ha faltat encert sobretot en les finalitzacions amb contacte. Ens han castigat molt a través de segones opcions i contraatacs on frenàvem bé la jugadora de pilota, però no guardàvem les esquenes i ens colaven moltes pilotes dintre la zona. Sortim reforçats d’aquest partit on hem competit, hem lluitat i totes les jugadores s’han buidat. Tot i les baixes que hem tingut no hem baixat el nivell en cap moment i hem aplicat bastant bé els conceptes treballats aquesta setmana.

PRE-INF. FEMENÍ 
64-14

Avui hem vist un partit totalment diferent de la setmana passada. Sortida perfecta en defensa recuperant pilotes, finalitzant els contra-atacs, pocs bots i joc en equip.
Hem vist detalls tècnics de jugadores que abans no s’atrevien a fer, ajuntat a tot ho d’abans a mitja part ja havíem tancat el marcador. La segona part hem seguit la mateixa dinàmica que la primera, hem pogut jugar sense pressió provant coses noves i agafant protagonisme les que més s’amaguen. Esperem que sigui un punt d’inflexió perquè agafin confiança de cara a partits més complicats. Seguim

INFANTIL MASCULÍ 
36-72

Partit molt diferent al de la setmana passada. Avui els nois han tret l’orgull i no s’han deixat intimidar. A nivell tàctic ens ha fallat la defensa 1c1 i cobertures. En canvi en atac hem fallat molts tirs però s’han vist els conceptes que hem treballat aquestes setmanes: mà a mà central amb el 5 oberts i porta enrera costat dèbil. Avui els hem felicitar per l’actitud.

63-41
 MINI FEM. GRANA

Partit que ens va costar moltíssim la setmana passada i que aquesta hem sabut tirar endavant, durant la setmana hem treballat com millorar-ho i al partit ho hem sabut posar en pràctica.
Hem començat super bé amb un 10-17 a favor, però hem tingut algun quart una mica més fluixet i ens han superat, així i tot hem tingut moments i jugades molt bones on amb 3 o 4 passes hem creuat la pista i trobat la jugadora sola per anotar.
La veritat que estic molt content i orgullós d’aquest equip, hem sortit a donar guerra avui i a competir el partit i ho hem aconseguit.