Resum del cap de setmana

Resum dels partits a ràdio Sant Pol per Anna Mainegre

 

JÚNIOR FEMENÍ 
52-56

Davant un equip conjuntat de fa anys, físicament superior i que té clar al que juga, hem aconseguit competir, millorar durant el partit, veure com ens hem d’exigir per fer les coses cada cop millor i tenir opcions de guanyar fins al final.
Partit distret i emocionant, amb poques diferències i constants alternatives al davant del marcador que ens ha obligat a limitar els errors i a la vegada ressaltar les nostres virtuts; al final, cara o creu, amb nervis, encerts i desencerts diversos que ens han fet perdre el partit. Tot i això, bones sensacions per les santpolenques

JÚNIOR MASCULÍ 
42-49

Partido igualado que podia haber caido de cualquier lado, intentaremos correjir errores para la siguiente semana que volvemos a jugar con ellos.

62-61
 SÈNIOR MASCULÍ B

Un partido intenso. Ellos tenían gente muy grande bajo las tablas que dificultó a los nuestros. También es cierto que nosotros éramos 8 jugadores pero se demostró en todo momento una actitud ganadora. Estoy plenamente seguro que mejorando algunos detalles esta semana lograremos ganar el próximo encuentro en casa.

62-64
 SÈNIOR MASCULÍ A

Victòria molt meritòria a camp d’un rival molt més potent físicament que nosaltres. Un 1r quart molt ben jugat, amb una defensa intensa, endreçada i amb un gran encert del tir exterior 6 triples) ens ha permès fer un parcial de 7-19. A partir d’aquí el rival ha endurit molt el partit amb l.aquiescència de l.arbitre hi han aconseguit descentrar-nos, tot i això hem seguit molt seriosos en defensa i hem aguanta l.avantatge. Al 3r quart hem caigut de 4 grapes al canvi de dinàmica que el rival buscava i hem rebut un parcial de 23-14 i l.expulsió d.un jugador i de l.entrenador. Quan mes difícil ho teníem, l.equip ha tret el caràcter i amb un gran esforç ha portat l.equip a la pròrroga, i un altra vegada a partir de la defensa hem estat capaços de guanyar el partit.