Resum del cap de setmana

MINI FEM. GRIS 
30-80

Millora considerable de tot l´equip on s´ha corregit molts errors del partit d´anada. Hem millorat molt la sortida de presió, ja que a l’anada ens va costar molt passar-la tot i ferla bastant bé i a partir que la trèiem, cada cop que trobàvem la jugadora de la cantonada generàvem tant amb el 1vs1 d´aquesta com del tall de la que venia en carrera. Hem aconseguit que totes les jugadores puguin tirar, augmentant considerablement el número de tirs a cistella. Per altra banda tant el rebot com la defensa de la segona linea i els contraatacs aspecte a millorar. Gran partit de totes que s´ha vist reflectit amb 1 quart guanyat i 3 perdut per 2 punts, sumat a què hem fet el doble de punts que en l´anada. Molta feina al davant però la progressió és molt bona.

81-31
 MINI MASCULÍ

Bona millora respecte al primer partit. El problema ha estat que al 7 i 8 períodes ja estàvem esgotats en ser 8 jugadors. No hem perdut tantes pilotes i hem pogut tirar més a cistella. En defensa hem estat més atents al nostre jugador i en ajudar al company.
Hem començat aixecar el cap quan sortim al contra-atac i traiem de fons. Hem de seguir treballant, però contents amb l’evolució.

MINI FEM. GRANA 
75-47

Molt bon partit on hem sortit al màxim des d’un inici començant el primer quart amb un 25-3 gràcies a la defensa pressionant tot el camp.
Ens vam proposar com a objectiu millorar en el rebot i els basquets fàcils i podem dir que ho hem assolit molt bé.
A l’últim quart hem desconnectat i ens han recuperat una mica i, tot i que tenim encara aspectes a millorar com ajudar-nos com equip en defensa, molt content amb el partit que hem fet i l’actitud que hem demostrat tant avui com als entrenaments.

PRE-INF. FEMENÍ 
53-28

Partit que hem anat de menys a més. Al final dels primers 10 minuts perdíem d’1,a partir d’aquí hem canviat el xip i hem començat a intensificar la defensa, hem aconseguit no perdre tantes pilotes i tenir més opcions de llançament. En atac hem sortit molt bé al contra-atac amb passes que ens ha donat oportunitats clares de fer cistella. Algunes han entrat i altres no. Comencem a no mirar tant pilota quan botem, però encara ens queda molt per millorar. Molt contents de l’evolució de l’equip, seguim en línia ascendent.

42-51
 JÚNIOR FEMENÍ

Tot i les baixes i anar al partit només amb 7 jugadores, l’equip ha respost perfectament. Amb una sortida fulgurant, amb parcial de 0 a 10 favorable, la defensa pressionant tot el partit ha marcat l’esdevenir del mateix. Tot i estones una mica descontrolades de joc i una millorable efectivitat en llançaments senzills ens hem mostrat superiors en ritme i intensitat a les rivals. Bona victòria, no senzilla, de les santpolenques. Enhorabona!

INFANTIL MASCULÍ 
45-64

Primer partit del nostre equip infantil i podem estar molt satisfets. Hem competit el partit fins al sisè període on hem encaixat un 18-0 demolidor. Hem de corregir molts errors defensius, conceptes bàsics que alguns jugadors que no han pogut competir fins ara no han assolit. En atac alguns jugadors que l’any passat tenien poc protagonisme han fet un pas endavant molt positiu. Les sensacions han estat molt bones.

JÚNIOR MASCULÍ 
49-38

Un aceptable primer tiempo, no así el segundo periodo. El rival a pesar de darnos ventajas ya que eran sólo 5 jugadores, pusieron buena resistencia y lograron disminuir una diferencia en el tanteador. Hemos contado con un jugador como Alex Famada, que al no haber estado entrenando con el equipo, aun le falta ponerse en forma, que sin duda lo logrará pues es un jugador bien dotado de virtudes técnicas. Tuvimos algunos fallos en la ofensiva, como apresuramientos, creo que fue una de las causas de que la diferencia puntos no fue tan amplia. Nos enfrentaremos la semana próxima con el mismo rival a donde seremos visitantes.
Ganamos pero no quede satisfecho. Seguiremos trabajando para mejorar.

51-1
 PRE-MINI MIXTE

Partit molt desigual on no hem pogut connectar les idees, l’equip rival ha mantingut un ritme d’atac alt durant tot el partit. Els nostres no han deixat de lluitar. Seguim creixent com a equip.

69-50
 SÈNIOR MASCULÍ B

Un partido reñido desde el principio. Terminado el primer tiempo por 10 puntos abajo. Luego logramos descontar a ponernos a 5, pero la efectividad de ellos en lanzamientos de cancha fue muy alta. No pudimos contrarrestar eso y al final las cosas no salieron bien y el equipo no encontró la tranquilidad como para llegar al final más parejos. Hemos fallado mucho en lanzamientos. Si bien es cierto que se probó con muchos cambios de jugadores, no se logró el objetivo. La semana proxima se juega nuevamente contra este equipo, trabajaremos más duro para corregir errores.