Resum del cap de setmana

MINI MASCULÍ 
27-77

Partit on hem tingut molts de nervis i això no ens ha deixat jugar com entrenen. Ens falta aixecar el cap quan botem la pilota per poder veure al company sol. Hem tingut moltes pilotes perdudes no forçades i en defensa ens ha costat baixar de pressa i això propiciava contra-atacs fàcils de l’equip contrari. Sabem que el físic aquest any serà un punt en contra, ja que el nostre equip són 1 i 2 anys més petits. La lluita i l’entrega sempre hi es, així que segur que la millora anirà arribant.

PRE-MINI MIXTE 
8-58

L’equip visitant ha sigut superior en tots els aspectes. Partit on l’equip mixte de sant pol no ha perdut el somriure. Han lluitat fins l’últim minut de partit. Orgull d’equip. Seguim treballant

36-39
 MINI FEM. GRANA

Partit on hem sigut bastant irregulars, teníem moments on érem molt superiors i altres que entre despostes en defensa i el rebot defensiu + el cansament de ser només 8 jugadores ha fet que fos un partit igualat.
Tot i així crec que tècnicament érem bastant superiors i tenint en compte que és el primer partit després de bastant de temps i els nervis hem fet una bona feina.

66-16
 MINI FEM. GRIS

El primer partit de vàries jugadores marcat per la superioritat física i el nivell de l’equip rival. Tot i començar bastant coivides, de mica en mica s’han tret la por de sobre i s’han deixat anar provant-ho així molt més. Bastantes cosetes a treballar però els entrenaments comencen a donar fruits tot i el resultat. Sortida de pressió bastant bona tot i perdre moltes boles. Tampoc hem sabut veure ni la jugadora que corria per davant ni la jugadora que oferia pase de seguretat a la cantonada. Aconseguir més decisió i que totes encarin el 1vs1 objectiu principal. Important que s’ho hagin passat bé, passar pàgina i a seguir treballant com fins ara.

33-51
 PRE-INF. FEMENÍ

Bon partit on som noves en aquesta categoria i hem demostrat que ja hem fet un pas endavant. Tot i això el partit ha estat bastant igualtat que amb un parcial 0-10 a l’últim període hem liquidat. Hem estat bastant despistades en defensa i ens falta serenitat a l’hora de fer els llançaments. Moltes vegades ens crema la pilota a les mans i la regalem massa fàcil al rival, l’hem de cuidar més. Comencem a veure cosetes treballades als entrenaments. Seguim

56-52
 SÈNIOR MASCULÍ A

Bon partit en línies generals on els petits detalls i errors no forçats ens han fet perdre. Guanyant 3 dels 4 quarts ens hem deixat el partit en un parcial de 18-7 al 3r quart. Tot i això, a l’ últim quart hem estat capaços de remuntar i posar-nos 3 a dalt a falta de 2 minuts. Un parcial de 7-0 en 2 minuts ens han condemnat. Entre errades de cistelles fàcils i alguna que no ha volgut entrar, han estat massa facilitats pel rival. Cal fer un pas endavant pel que fa a intensitat i lectura del joc.