Resum de la setmana (25 al 31 d’Octubre)

 

54 – 40  ⁞             PRE-MINI MASCULÍ       –             MARESME BOET 2013

Partit marcat per un inici sense defensa i en problemes d’associació en atac.

Durant el partit, cada jugador tenia una guerra individual (per fallar, no ficar, …) i fins al 7è període no vam treure el caràcter i vam començar a defensar cadascú al seu, d’aquesta manera vam aconseguir cistelles fàcils.

Falta molt per millorar, crec que podem fer-ho molt millor ja que així ho han demostrat als entrenaments. Els nervis ens van jugar una mala passada.

A seguir treballant!


50 – 0    ⁞             PRE-MINI FEMENÍ          –             FSA LILA

Partit on les locals han començat amb ganes però no del tot concentrades. Igualment, han fet bona feina.

Hi ha hagut joc entre les jugadores que ha acabat en cistella. Han sigut capaces d’aixecar el cap i entendre’s amb les companyes. L’encert de tirs ha costat una miqueta però han acabat anant a per totes.

Falta seguir entrenant dur per arribar encara més lluny del que ho estem fent.


55 – 22  ⁞             MINI MASCULÍ                –             BOET BLANC

Inici del partit fluix, reflectint els entrenaments d’aquesta setmana, desconcentrats, nerviosos, sense atacar…

Tot i això els dos següents quarts sortim concentrats, treballant amb espais sense molestar-nos.

Després del 3r quart, canviem el “xip” i cada cop que agafem un rebot som capaços de girar-nos, buscar un company i aixecar el cap per anotar fàcil.

Cal seguir millorant i escoltant en moments puntuals, sobretot a l’hora d’entrenar, ja que fa dues setmanes que estem molt despistats i això no ens ajuda a fer un pas més endavant.

Seguim sumant 🤙💪


79 – 53  ⁞             MINI FEM. GRANA         –             KIDS&US-AECAM

Millor partit de la temporada contra el principal rival i que ens havia guanyat en els anys previs  i que per tant teníem moltes ganes de disputar el partit.

Hem sigut superiors tot el partit de principi a fi i ens hem mantingut dures davant de la seva defensa agressiva que era el que ens treia del partit les vegades anteriors. Tot i això, nosaltres també ens caracteritzem per una bona defensa i hi hagut moments on no les deixàvem fer res i sumat a un bon atac que amb bones jugades en equip tant amb bones accions individuals han definint el partit.

Molt content amb l’actitud que hem demostrat i en com hem jugat, orgullós d’aquest equip!!


65 – 38  ⁞             MINI FEM. GRIS                            –             BOET BLANC

Partit contra un equip invicte on vam ser superiors des del minut u.

Primera part on vam sortir a pressionar molt i treballar en defensa, provocat moltes pèrdues del rival. Llàstima del balanç defensiu on van obtenir punts. Gran circulació de pilota, sobretot sense abusar del bot, que combinat amb la sortida per carrils del equip va generar-nos molts de punts. Destacar el segon període amb un 16-0.

Segona part on vam saber corregir el balanç i vam agafar mes seguretat i confiança per provar de jugar mes ordenades, però la falta d’encert i el abús del tir exterior no ens va permetre anar-nos en mes tot hi anotar bastant des de fora.

Destacar el treball de tot el equip, que poc a poc va agafant la dinàmica correcte després de partits on l’actitud i el joc no ha acompanyat, i aconseguir un bon resultat/sensacions contra un equip fort es important anímicament. Tenim molt marge de millora però involucrant a totes les jugadores i jugant així es el camí a seguir.

Seguirem treballant💪


48 – 47  ⁞             UEM – FM – ILF               –             INFANTIL FEMENÍ

Inici de partit fluix on l’equip contrari posa més intensitat que nosaltres provocant que perdem moltes pilotes, afegit a que ens mirem el rebot defensiu i donem 5 i 6 oportunitats a cada atac, difícil intentar competir. Acabem la mitja part vuit punts per sota.

Al 5è i 6è període em seguit amb la mateixa dinàmica, estem despistades i intentem posar cor en atac, però llegim poc el partit.

Al 7è període amb -13 veiem un equip totalment diferent, surten intenses defensant, recuperant pilotes i agressives amb atac i amb 5 minuts ens posem -5.

Al 8è període elles han pressionat, però em seguit igual fins anar reduint el desavantatge. A falta de 16 segons, empat al marcador i pilota nostre. Saquem, la perdem i fem falta. Han fet un tir lliure i ens ha quedat 8 segons per fer un atac. Fem un bon atac i tirem a l’últim segon i la pilota no entra. Ens quedem amb els últims 10 minuts de partit, es l’equip que volem i ens identifica. Em de sortir als partits al màxim des de el minut 1.

Seguim 💪🏻💪🏻