Resum de la setmana (25 – 01 de Maig)

BÀSQUET SAFA CLAROR 32-40 PRE-MINI FEMENÍ

Partit on hi han influït diversos factors:

El camp, pati d’escola. La calor, sol durant tot el mati i només les jugadores locals, en aquest cas el safa es podien posar a l’ombra

Poques jugadores, érem 8 jugadores i el cansament amb la calor asfixiant han passat factura.

L’arbitratge, un àrbitre molt simpàtic i atent amb les nenes, però era el seu primer partit i les decisions no ens afavorien.

La taula, despistades i sempre escombren cap a casa, havíem d’estar revisant gairebé punt a punt que no s’equivoquessin.

Tot i aquest conjunt de factors en contra, les petites lluitadores han jugat un partit increïble amb un fluid joc en equip.

Estem encantats amb les més petites de la casa


BÀSQUET BIM 43-45 SOTS21 MASCULÍ

Jugàvem contra l’equip que va cinquè classificat.

Comencem el partit defensant una zona, arriscant conversions de fora, ja que era una pista oberta. Ens va donar resultat, encara que ens havien tret 10 punts d’avantatge al final del primer període, els nois van saber remuntar aquesta diferència amb bones sortides en atac ràpid i obtenir rebots. Una victòria molt celebrada per tothom, pel fet que sabem de les nostres carències.


SÈNIOR MASCULÍ B 75-54 C. B. LA ROCA

Magnífica victòria d’un equip, el nostre, molt mermat contra un dels aspirants a l’ascens en un marc, el pavelló de Sant Cebrià, que ha resultat magnífic i que amb un terra millor seria un escenari immillorable per al bàsquet.

Cinc sèniors i dos sots 21 hem desplegat un esforç defensiu i de rebot que ha bloquejat i per moments tret de polleguera un adversari que ha anat perdent ordre i idees ofensives.
En atac molt d’ordre ha fet que de mica en mica el nostre nivell d’encert creixes.
En resum, partit dominat de cap a peus amb un avantatge que ha anat creixent fins a arribar a 27 punts en el 3 quart.
L’últim període hem gestionat faltes i cansament per no permetre que el rival es pogués apropar massa.

Enhorabona, nois 💪💪💪


BÀSQUET CANYELLES 47-78 SÈNIOR MASCULÍ A

Importantíssima victòria a camp contrari al primer partit de play out.

Amb una situació molt complicada; superar mentalment haver-nos quedat fora de les fases d’ascens pel bàsquet average, 1 mes sense competir, entrenaments a un pavelló que no és el nostre i amb moltes baixes, això sumat a la pèrdua de jugadors molt importants i d’última hora… Tot i aquesta situació, l’equip ha demostrat una capacitat de superació i patiment a l’alçada dels grans equips.

Tot i començar una mica accelerats, la bona circulació de pilota, l’encert a la presa de decisions i en especial, la nostra intensitat defensiva i el joc d’equip, ens ha donat la calma necessària per fer un grandíssim partit.

Hi ha hagut moments del 2n i 3r quart que el nivell de joc ha estat molt alt. Tot i que l’equip local ha provat alternatives defensives per canviar la dinàmica del partit, a totes elles la nostra resposta ha estat molt encertada.

Agrair la implicació i esforç de tots els jugadors, incloent-hi els que no han pogut jugar. La setmana vinent tornem a jugar a fora el 2n partit, on una victòria, pràcticament ens asseguraria la permanència, en aquest format de competició una mica kamikaze. 👏👏👏👏