Resum de la setmana (20 – 26 d’Octubre)

C.B. Coll         37- 43            BSP07 Sots25Femení Policlínica Maresme

Primer partit de la temporada amb un equip totalment creat de nou.

Des de l’inici el marcador ha estat molt ajustat degut tant a un atac com a una defensa molt intensa e igualada per part dels dos equips.

A mesura que ha anat transcorrent el partit, els alts i baixos d’intensitat han provocat que les rivals reduïssin l’avantatge, però en cap cas ens han superat en el marcador.

Molt bones sensacions reiterant ser el primer partit de l’equip. Queda molta feina a fer per a un grup amb una possible gran progressió.

S’ha de felicitar a l’equip per la feina feta!

 

BSP07 Sènior Masculí A                 72 – 62                       C.B. Llinars “B”

Partit molt complert d’inici a final.

Un primer quart amb un elevat encert en atac, concentració en defensa assegurant el rebot defensiu tot i la diferència física ens han portat a tancar el parcial amb un 23 a 15.

La millora notable de la circulació de la pilota durant el segon quart juntament amb el bon nivell defensiu mostrat prèviament ens ha permès anar al descans amb bones sensacions trobant millors ocasions per al tir exterior.

Respecte la segona part del partit hem mantingut una actitud molt seriosa mantenint en tot moment l’ordre en defensa i anotant amb facilitat.

A falta d’un minut trenta per a finalitzar el partit i 13 a dalt hem donat el partit per guanyat fet que ha comportat la nostre pèrdua de concentració. Això sumat a la pressió que exercia el rival sobre l’àrbitre i la ma gestió que ha realitzat aquest ha esdevingut a que a falta d’un minut es situessin a 5 punts. En aquest moment l’equip ha demostrat rigorositat de treball al centrar-se en el partit per tal de sentenciar-lo definitivament.

Falta millorar en el nombre de pilotes perdudes degut a errors no forçats, que per als rivals ha estat una bafarada d’aire fresc durant certs moments del partit.

Molt important aquesta primera victòria de la lliga i sobretot a casa!

 

BSP07 Sènior Masculí la Vallalta              48 – 52                       C.B. Cabrils

Partit molt igualat en el que cap dels dos equips a assolit avantatges superiors als deu punts.

El Vallalta a anat de menys a mes amb un inici en el que en hem vist sorpressos pel bon tir exterior i el rebot d’atac del rival.

Poc a poc hem assolit un extraordinari nivell d’intensitat defensiva que juntament amb ràpids contraatacs em passat d’estar deu punts per sota a situar-nos cinc a dalt durant el tercer període.

A partir d’aquest punt el partit ha estat molt igualat on petits detalls han fet caure la victòria a favor del rival.

Bon inici de temporada en un partit que podríem haver guanyat tranquil·lament.

 

BSP07 Sots21 Masculí        29 – 69           CB Vila de Montornès

Amb un rival molt superior al nostre i un equip conformat per un gran percentatge de jugadors que han tot just deixat la categoria junior el partit se l’ha endut el Vila de Montornès.

Amb certes baixes i amb un ampli marge de millora afrontem la següent jornada amb moltes ganes i il·lusió.

Segui treballant per anar assolint nous objectius.