Resum de la setmana (19-25 de Setembre)

CB TONA 71- 74 FRENOS SAULEDA SÈNIOR MASCULÍ

Primer partit de la temporada pel sènior masculí i primera victòria suada.

Iniciem la temporada amb un desplaçament per jugar contra el Tona, un equip que l’any passat va perdre la categoria, però que aquest any s’ha reforçat per estar a dalt de la classificació i tornar a assolir-la.

Els dos primers quarts han estat guanyats pel Tona, però no hem donat mai l’esquena al partit, el seu gran encert exterior i algun desajust nostre en defensa ens ha portat al descans amb un -8 al marcador, però amb la sensació que si volíem ho podíem capgirar.

Un cop comença el tercer quart augmentem la intensitat de la nostra defensa, això porta el desencert del Tona, i comencen a entrar els nostres llançaments exteriors, això fa que la seva defensa s’obri i el nostre joc interior connecti fàcilment entre ells. Això ens situa en un parcial de 11-0 i encarem el partit cap la nostra banda.

Finalitzem el quart amb un parcial de 5 a 22, que fa que guanyem de 9 entrant a l’últim quart.
Un últim quart que es converteix en una anada i tornada de cistelles on els dos equips volen la victòria. Arribem als últims minuts i els disputem molt seriosos tot i que ja en aquests moments l’energia i el sobreesforç de tot l’equip es comença a notar.
Juguem les nostres cartes i aquest cop sortim guanyant.

Felicitar a tot l’equip, continuem creixent junts partit a partit, a l’afició que es va desplaçar fins a Tona i a en Carles Moraleda de la junta per acompanyar-nos a la banqueta, gràcies per ser-hi.

Això només acaba de començar, bon bàsquet Sant Pol!!!