Resum de la setmana (18 – 24 d’Abril)


MATARÓ PARC MARESME   55-69   MINI FEM. GRANA

Partit on sortim relaxades i encaixem un 12-6 en contra. Tot i això, a partir d’aquest moment ens activem i aprofitant l’avantatge físic anem guanyant diferència a mesura que avança el partit amb un 3-19 en el 4t quart.

Els bons moments i els més fluixets han vingut marcats pel mateix motiu, perquè o defensàvem de manera excel·lent on elles no eren capaces ni d’arribar a tirar o bé, tot el contrari, que ens superaven fàcilment en l’1 vs 1, encaixant un 15-2 en el 7è que ha acostat una mica el marcador.

Al final guanyem el partit perquè ofensivament tenim moments que no ens poden parar, però hem sigut bastant irregulars i estic segur que a casa sabent el que hem d’aprofitar farem un millor partit.


PRE-MINI MASCULÍ   44-62   C.B. PREMIÀ DE DALT

Partit en el qual a priori érem els favorits, jugàvem contra els últims de la classificació i els nens van sortir al camp massa confiats.

En atac vam jugar prou bé al nostre joc, aixecant el cap i passant la pilota. Fins i tot, alguns jugadors més discrets es van atrevir a fer entrades.

La nostra defensa, en canvi, va deixar molt a desitjar. Des de l’inici vam sortir caminant, sense baixar al balanç defensiu i donant qualsevol pilota per perduda. El rebot també va ser un problema, ja que el rival va arribar a llençar 5 o 6 cops per possessió.

Hem d’aprendre a controlar les emocions en situacions com aquesta, ja que la impotència davant d’un rival amb més ganes que nosaltres ens va jugar una mala passada. A seguir treballant i millorant els nostres errors 💪🏼


PRE-MINI FEMENÍ  37-20   UE CLARET

Partit amb molta exigència física per part dels dos equips, on les protagonistes van ser les defenses.

Va ser un partit de contrastos, però amb més positius que negatius.

De mica en mica anem evolucionant en el joc en equip, cosa que als entrenadors ens fa molt feliç.


MINI FEM. GRIS   48-58   C.B. PREMIÀ DE DALT

Partit que s’escapa per petits detalls.

Primera part on només començar encaixem un 0-15 en els 2 primers quarts que arrosseguem tot el partit. Tot i el parcial el ritme, l’ordre i la intensitat hi eren, però l’encert d’un equip i l’altre eren pols oposats. A partir del 3r quart vam poder recollir els fruits i seguint amb la dinàmica que veníem, vam aconseguir fer un parcial de 6-12 per reenganxar-nos al partit i posar pressió a l’equip rival.

Segona part molt plana on sí que vam tindre un pel mes de ritme, però detalls com falta d’encert, algun oblit defensiu i la seva superioritat en el rebot no ens van deixar fer un parcial per trencar el partit.

Destacar positivament l’entrega, la intensitat i el no donar per perduda cap pilota, ja que són conceptes que a poc a poc tenim inculcades. Per contra cal eliminar els complexos i no sentir-nos inferiors a ningú, pel fet que en partits de tu a tu, aquests aspectes en costen partits com avui. Content tot i la derrota perquè a diferència d’altres dies ens han faltat cosetes, però hem estat bastant bé en tots els aspectes del joc. Seguirem treballant 💪


MINI MASCULÍ  28-76   EL MASNOU 

Comencem els 3 primers quarts concentrats, treballant en equip i comunicant-nos defensivament. Trobem bones accions per acabar fàcilment a l’aro.

A partir del 4t quart comencem a jugar individual, capficant-nos en solucionar el partit sols, que finalment ens porta a frustració i desconcentració general de l’equip.

Hem de continuar aprenent i gestionant emocions, deixar el marcador a una banda i mirar les coses positives de l’aprenentatge que portem absorbit des de setembre.

🤙💪


PRE-MINI MIXTE  33-54   U. E. MATARÓ

Molt bon partit, tot i tenir un rival físicament molt superior.

Vam sortir concentrats i fent el nostre joc, en cap moment li vam perdre la cara el partit i vam lluita fins al final cada pilota.

Content perquè a poc a poc comencen a buscar-se entre ells i fent un molt joc d’equip.

A continuar treballant 🤙🏻🤙🏻


INFANTIL FEMENÍ  29-73   FEMENÍ OSONA

Partit que comencem bastant bé sense perdre gaires pilotes i baixant bé al balanç defensiu.

Al final dels dos primers períodes anaven 9 – 10, a partir d’aquí Osona planteja una defensa pressionant saltant al 2 contra 1 que no estàvem acostumades i hem perdut moltes pilotes propiciant contra-atacs fàcils i algunes accions que hem circulat bé la pilota i hem acabat tirant soles se’ns han sortit de la cistella i hem abaixat el cap.

Ja al setè i vuitè període amb menys 20 al marcador hem fet proves per intentar que jugadores que s’amaguen intentin fer un pas endavant i això ha propiciat el marcador final amb tanta diferència. Sabíem que aquest nivell tindríem més exigència i avui el líder ens ha demostrat que hem de treballar de valent per seguir millorant. 💪🏻💪🏻🏀


SOTS21 MASCULÍ   37-67   BÀSQUET ALELLA

Partit molt difícil per als nostres. Ells amb una gran superioritat física i la diferència d’edats que van marcar a poc a poc distàncies al marcador.
Els nostres nois posen molta voluntat per fer les coses tan bé com sigui possible i aquesta és l’actitud que cal ressaltar. Anirem tancant aquesta etapa adquirint experiències i enfocant-la positivament i amb molta feina cara a la propera temporada.


C.B. VILANOVA    35-50   SOTS25 FEMENÍ

Partit on hem començat molt bé, fent una defensa intensa i robant molts pilotes, però tot i això ens ha costat generar opcions en atac.

La segona part no ha brillat tant com la primera, és cert que hem continuat fent una defensa igual d’intensa, però ha faltat tornar a agafar el ritme i no deixar-nos portar pel seu.

Tot i això, una victòria més a sumar, a seguir treballant💪🏽