Resum de la setmana (15 – 21 de novembre)

6 – 46    ⁞             ARENYS BÀSQUET          –             PRE-MINI MASC

Partit contra un rival molt més fluix físicament, el qual ens va servir per practicar conceptes defensius treballats durant la setmana.

Durant el partit vam combinar moments de desordre total amb altres de concentració on el rival gairebé no passava de mig camp, de manera que la majoria dels nostres punts eren generats a partir de la defensa.

La selecció de tir no va ser la millor, però el fet d’aixecar el cap i buscar el company sol va facilitar molt la nostra anotació.

Molt contents amb la feina feta, ara cal continuar treballant als entrenaments. 💪🏻


46 – 59  ⁞             BOET TARONJA               –             MINI FEM GRANA

Partit molt irregular on hi ha hagut 2 cares molt diferents del nostre equip.

La primera mitja part ha sigut bastant bona, jugant obertes facilitant l’atac i apretant molt en defensa, hi havia moments on no arribaven ni a sacar l’equip rival i ho aprofitàvem per finalitzar soles.

La segona mitja part ha sigut tot el contrari, hem jugat sense ordre, regalant pilotes fins i tot després del rebot defensiu i tirant triples sense sentit amb una pèssima selecció de tir.

Tot i això, hem estat capaces de mantenir les distàncies i acabant amb un bon últim quart hem tancat el partit.


60 – 14  ⁞             ARENYS BÀSQUET          –             MINI FEM GRIS

Partit important on veníem amb molt bona narrativa, els últims resultats acompanyàvem i estàvem entrenant molt be.

Hem començat de la pitjor forma, sense ordre, sense intensitat, amb un parcial de 10-0 en el primer quart i sense cap tipus de concentració, que ja ens ha marcat la primera part. Sense cap tipus d’ordre, no aconseguíem tenir passes de seguretat ni amb les jugadores del mig camp, que no corrien per oferir una passada al espai, ni amb les jugadores que ajudaven a pujar la pilota, que no oferint línies de passada ja que no es treballava per rebre, i això provocava que la jugadora de pilota quedes escanyada.

Hem aguantat be el segon quart (1 – 0) i a partir del tercer ja se’ns han escapat. Elles tenien una jugadora que ho generava tot i no l’hem aconseguit aturar, d’allà la diferencia de parcials entre quarts.

Inici de segona part on hem seguit amb la mateixa tònica però aconseguint mes ordre, hem nat polint detalls i els dos últims quarts hem aconseguit fer el nostre joc i jugar molt millor a partir de cuidar els detalls. Circulant ràpid la pilota, sent agressives al atacar, col·locant-nos correctament amb el hàndicap de que no hem aconseguit finalitzar.

Sensació de que som capaces de competir tots els partits contra qualsevol, però amb la nostra concentració i inconsistència ens esta fent ser un equip irregular que no se sap per on et sortirà. Llàstima de la lesió d’una de les jugadores mes importants al segon quart i de l’aturada de dues setmanes que ens ha trencat la dinàmica.

Seguirem treballant💪


72 – 34  ⁞             UER PINEDA                    –             INFANTIL FEM

Gran partit de les infantils contra un rival molt fort tant a nivell tàctic i a nivell físic. Hem sortit molt motivades i amb moltes ganes de jugar tot i sabent que seria un partit difícil.

El partit ha estat frec a frec fins a la segona part que el Pineda ha estat superior físicament i ha marxat del marcador, però en cap moment hem baixat els braços i ens hem seguit animant com equip.

El nostre objectiu era que no ens tanquessin el marcador, ja que els darrers tres partits aquest mateix equip ens ho havia fet.

Seguim sumant!🤙🤙🏀🏀


48 – 27  ⁞             CADET MASC                  –             BOET BLANC

Partit que des del començament el dominem totalment, arribant a acabar el primer temps amb un avantatge important 22 a 02, amb una bona feina ofensiva.

Ja al tercer quart els nois van baixar una mica el seu rendiment, es van fer diverses rotacions i no van desentonar, van mantenir sempre una bona disposició de treball.

Arribem al final molt còmodes i feliços pel resultat. Cal assenyalar que amb aquest equip de Mataró havíem perdut de visitants per 20 punts.


48 – 60  ⁞             SENIOR A MASC             –             PREMIÀ DE DALT

Partit que hem controlat fins el minut 5 del 2n quart quan hem aconseguit una avantatge de 5 punts jugant amb ordre i defensant amb intensitat. A partir d’aquí, l’equip rival ha pujat la seva intensitat defensiva i no hem estat capaços de trobar avantatges encaixant un parcial de 0 a 12 que ha marcat el partit.

A la 2a part ho hem intentat tot, però ells han estat capaços de mantenir les diferencies.

Pitjor que la derrota ha estat la greu lesió del Dani, de la que esperem es recuperi el mes aviat possible.

💪💪💪


46 – 43  ⁞             C.B. CALELLA                   –             SENIOR MASC B

Partit molt complert amb una molt bona defensa.

Marcador molt igualat durant tot el partit que s’ha decidit en els últims instants.

Avui em hem tornat al bon camí falta i només ens falta rematar la feina amb victòries.

Seguim!