Resum de la setmana (11 – 17 d’Octubre)

66 – 16  ⁞             PRE-MINI MASCULÍ       –             ARENYS BÀSQUET

Clara superioritat respecte el rival demostrada des de l’inici.

Hem començat defensant molt bé cadascú al jugador que li tocava, fent bones finalitzacions, robant pilotes i contraatacant. A partir del 3er quart hem començat a defensat a mig camp ja que sinó el rival no podia creuar camp.

Tot i el resultat, ens ha faltat compartir més la pilota en alguns moments i decidir millor al llençar a cistella.

Hem millorat coses respecte la setmana passada però encara en falten, a seguir treballant!


46 – 26  ⁞             BOET BLANC                   –             CADET MASCULÍ 

Des de l’inici la falta de concentració i les moltes pilotes perdudes ens han portat a arriabr a la mitja part només 4 punts per sota.

Després del descans ja no vam poder fer absolutament res davant  d’un rival que va tenir bastant d’encert a causa dels nostres errors en atac. Alhora en en defensa no vam està molt connectats i no vam demostrar el nostre millor nivell.

A seguir treballant que encara hi ha molta feina a fer! 🤙🏻🤙🏻


38 – 88  ⁞             INFANTIL FEMENÍ          –             UER PINEDA DE MAR

Tot i el resultat l’equip ha fet un bon partit contra un rival superior.

Hem lluitat tot el partit i s’ha intentat treballar el que portem fent als entrenaments. Alguns descuits defensius ha portat que el rival ens penalitzes anotant amb facilitat. En canvi s’ha aconseguit sortir de la pressió bastant bé encara que després ens precipitàvem en el llançament a cistella. Bon treball de joc sense pilota fent portes enrere i oferint una línia de passada. Llàstima que hem fallat algunes situacions fàcils d’anotar.

Contents de l’evolució!

#Seguimcreixent


35 – 66  ⁞             MINI FEM. GRIS                            –             ARENYS BÀSQUET

Partit força fluixet, on s’ha demostrat que el principal problema d’aquest equip és la defensa i si a més a més, en dies com avui que ens costa trobar solucions en atac ens costa molt poder guanyar el partit.

No tot son coses negatives, hem fet algunes jugades bones i l’actitud d’algunes jugadores han sigut positives.

Nosaltres teníem moments que en prou feines arribàvem a tirar i ens costava molt trobar passes, després venien elles i feien el que volien perquè la defensa de les jugadores que no tenen la pilota és inexistent.

L’altre equip tenia una jugadora que no pertany a aquest nivell de lliga i per conseqüent ha marcat una diferència massa gran.

S’ha d’augmentar el ritme un parell de marxes tant en atac com en defensa per competir partits que considero que es podrien ser mes ajustats.


46 – 45  ⁞             MINI FEM. GRANA         –             ADVISORIA MATARÓ

Partit contra un equip que l’any passat ens va tancar marcador a casa i que avui hem acabat guanyant amb una remuntada increïble l’últim quart. Tot i això no hem fet gaire bon partit sota el meu punt de vista en comparació a com estem jugant/entrenant últimament (s’ha de tenir en compte que teníem un parell de baixes). Crec que això parla bastant de la millora d’aquest equip des de mitjans de temporada passada fins ara.

Hem començat els 3 primers quarts prou bé i per davant d’elles però, el 4rt quart ens han fet un parell de basquets i el nostre nivell anímic ha caigut de cop fet que elles han aprofitat. A partir d’aquí hem anat a remolc i elles anaven guanyant marge, hem fallat molts tirs soles que normalment fiquem i no baixàvem a defensar com hauríem.

L’últim quart ens ho hem cregut, no les hem deixat respirar i a partir de recuperar pilotes hem remuntat el partit amb un parcial de 13-1. Hem perdut el cap amb els triples però com que anàvem agafant rebots i robant pilotes ha fet que acabéssim guanyant.

Hem fet l’impossible per acabar guanyant un partit que crec que hauríem d’haver tirat endavant sense patir tant però també demostra que podem remuntar partits.


41 – 50  ⁞             CB LA LLAGOSTA            –              SOTS21 MASCULÍ

Un partit que en el seu començament vam poder fer una bona feina en els dos taulers.

Des de l’inici del partit ja traiem un avantatge de 15 punts i a mesura que van transcorrent els minuts anem mantenint aquest marge estant sempre per davant en el marcador.

A la part final, errors nostres, van motivar al contrari a retallar distàncies. Tot i això vam saber aguantar la pilota en atac i vam realitzar una defensa zona bastant agressiva.

Seguim treballant!


66 – 73  ⁞             SÈNIOR MASCULÍ A       –             CB SINERA

Primera derrota de l’equip i alhora a casa, contra un equip molt dur que no hem trobat la manera de desajustar-los, ni en atac ni, especialment, en defensa. En aquest segon aspecte no ha sigut fins el tercer quart on els hem pogut deixar en 12 punts.

En atac, avui no ens ha entrat el tir exterior i això ens ha condicionat molt. A base d’esforç i lluita hem pogut posar-nos a 1 a sota, després d’arribar a perdre de 16.

El seu encert, les decisions arbitrals i els nostres errors per posar mes cor que cap ha fet que tornessin a marxar amb un parcial de 0-9 al final del partit que ja no hem pogut capgirar.

A seguir treballant!! 💪💪💪


80 – 42  ⁞             CB LA LLAGOSTA            –             SÈNIOR MASCULÍ B

Partit sense massa historia.

Davant d’un rival físicament molt superior i amb mig equip amb molt pocs entrenaments (s’ha de reconèixer l’ajuda dels sots 21) el nostre atac ha quedat completament bloquejat.

En defensa desajustos en les ajudes i manca de rebot els ha facilitat la tasca i a nosaltres ens ha impedit córrer.

Avantatges clars des del començament que han crescut poc a poc tot el partit tot i que a la segona meitat la nostra actitud ha millorat molt.

Un accident, no un pas enrere!

#Seguim!