Resum de la setmana (10-16 d’Octubre)

PRE-MINI MAS 13           60-10     MATARÓ PARC MARESME

Molt bon partit contra un rival que ja coneixíem de l’any passat, del qual ens emportem molt bones sensacions.

Vam ser superiors absolutament tot el partit, començant amb un parcial de 15-0 a favor. Aquest avantatge va anar augmentant gràcies a la pressió a tota la pista i el gran encert en el tir exterior.

Un altre cop més, tots els jugadors anoten i són conscients de la seva aportació dins l’equip, de manera que gaudeixin jugant a bàsquet 🏀


MINI MAS 11    72-42     UER PINEDA DE MAR

Inici de partit amb poca concentració defensiva, on el rival físicament era inferior i on així ens costava fer el nostre joc. El final trobem espais per individualment.

Segon període comencem a jugar més en equip, passar i tallar i acabem trobant més facilitats de cara a cistella.

Seguirem treballant🤙🏻


PRE-MINI FEM 14           12-39     EL MASNOU BASQUETBOL

Partit molt intens on quasi en tots els quarts anem una passa enrere.

Rival que havia perdut de 2 contra Canet que ens van guanyar de més de 50, per tant, es comencen a veure les coses que treballem durant els entrenaments.

Als últims dos quarts ens torna a passar el mateix que a l’últim partit, on no aconseguim anotar i ens fan un 0-15.


PRE-MINI MAS 14           70-27     C.B. SANT CELONI

Partit que comencem despistats al 1r quart, però ens refem amb un parcial demolidor de 19-0. La tònica de la primera part es pot resumir amb una defensa intensa i un atac on la bola volava durant les transicions, permetent-nos finalitzar amb oposició nombroses ocasions.

Segona part on ens relaxem sobretot en defensa, el cansament passa factura i els percentatges disminueixen.

Cal destacar que no ens hem desconnectat en cap moment. Certs jugadors han donat un pas endavant, aportant en diferents facetes. I gran esforç a l’hora de capturar rebots i anotar des de l’exterior. Continuarem treballant per polir detalls i ser cada dia millors.💪


MINI MASC 12  50-80     COL·LEGI CULTURAL BDN

Partit contra un rival més físic i intens que nosaltres des del principi.

Ens costava creuar el camp i perdíem pilotes a causa del fet que sabien com defensar-nos.

Al 7è quart (15-6) va ser l’únic que vam guanyar, ja que vam aconseguir pressionar a tota la pista i anotar cistelles a prop del cèrcol.

Tot i això, es van veure reflectides coses que hem anat treballant als entrenaments.

En resum, satisfet amb el partit, ja que vam lluitar-lo fins al final.

Però cal millorar l’actitud quan no ens surtin les coses, fallem, etc. L’important és aprendre.


MINI FEMENÍ    59-18     C. B. CABRILS

Molt bon partit de les nostres minis que dominem des d’una defensa pressionant tot el camp que ens permet recuperar moltes pilotes i anotar fàcilment, deixant a l’equip contrari 5 quarts sense anotar.

En atac es van veient bons detalls, vam dominar el rebot ofensiu que ens permetia tenir més oportunitats, tot i que, ens falta acabar de fer tirs de qualitat i no precipitar-nos llençant de qualsevol manera en alguns moments.

Content amb tot l’equip, ja que totes les jugadores aporten al partit i amb l’actitud que hem tingut sobretot en defensa i lluitar totes les pilotes.

Aquesta setmana ve un partit clau i treballarem tota la setmana per poder gaudir-lo al màxim 👊🏻


SÈNIOR FEMENÍ              56-60     C.E.B. SANT JORDI

Molt bon inici de partit intens en defensa i ràpides en la transició en van permetre arrencar amb avantatge que no va ser més gran per detalls com faltes innecessàries o tirs còmodes fallats

A partir del segon quart el rival va apujar el seu to defensiu i un parell de pèrdues van provocar l’empat i el que és pitjor un bloqueig del nostre joc que es va tornar insegur i poruc.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica i això ens va portar a estar 8 a baix al marcador.

La nostra reacció amb una defensa pressionant va ser molt bona. Tirant de garra van apropar-nos fins a tenir bola per empatar.

Al final cara o creu que va sortir malament en part pel nostre baix percentatge en tirs lliures.

En resum, magnífica actitud un altre cop i partit disputadíssim contra un del que seran els rivals més durs.

Anem per mes 💪🏀💪


SÈNIOR MASCULÍ           57-60     U.B. LLEFIÀ

Partit contra els líders invictes de la competició on l’equip es torna a retrobar amb les bones sensacions d’inici de temporada.

Primer i segon quart del partit els disputem de tu a tu, amb una defensa agressiva i bon moviment de la pilota en atac, això fa que ens mantinguem dintre del partit i que l’equip rival no agafi avantatges molt grans.

A 5 minuts del segon quart una jugada desafortunada fa que perdem de cop dos jugadors per sendes lesions i que el partit s’aturi gairebé mitja hora. A la represa sortim totalment freds i el Llefià agafa la primer avantatge preocupant, marxem al descans 14 punts per sota.

Després de tornar a centrar-nos al vestidor, sortim al tercer quart amb la mateixa força i alegria al lloc que al començament, encara que el marcador reflecteix un parcial igualat i el desavantatge no merma, l’equip té una altra cara, comencem a creure que es pot guanyar el partit.

Entrem a l’últim període i ens mengem literalment al rival tant en atac com en defensa parcial de 16-6 que porta el partit a decidir-se a l’últim atac.

Per sort pel Llefià no anotem el triple que hagués portat el partit a la pròrroga.

Marxem amb una derrota, però amb la sensació que ha estat un punt d’inflexió per l’equip, hem lluitat, ens hem divertit i hem tornat a ser l’equip que volem ser, aquest camí ja no el perdrem. Felicitats, nanos!!!

Donem molts d’ànims al Isaac Blanch i l’Eduard Michelena, per sort les lesions han estat menys greus del que es preveia, i molt aviat estaran amb nosaltres a la pista deixant-se la pell, avui més que mai… Petits però lluitadors!!!


JÚNIOR MASCULÍ           34-78     ARENYS BÀSQUET

Partit on ens hem trobat amb un equip amb més ganes de victòria que nosaltres.

Hem començat a veure un petit avenç del qual ens ve per endavant a l’hora de jugar en equip, de defensar, atacar i anar tots a una com un equip. S’ha mogut pilota per buscar els forats buits, tant invertint pilota des d’un inici com entrant i invertint, on després han continuat intentant penetrar cap a cistella.

En defensa ens ha costat parar-los, sense avisar de portes enrere, contraatacs i poca comunicació sobre pista. En el segon quart hem ajustat més i hem retallat una mica el marcador on només ens han fet 2 punts més que nosaltres al quart. Han defensat més, però hem de continuar millorant rebots on quasi sempre ens els mirem.

Malgrat això, estem contents amb la feina feta, de veure que quan es posen les piles poden contra qui sigui. A continuar creixent i sumant💪🏼


PRE-INF MASC  47-52     U. E. SANT CUGAT

Partit contra un rival de nivell similar al nostre, en el qual hem pogut observar una gran millora respecte a la setmana passada.

Hem començat molt concentrats, penetrant amb decisió cap a cistella. D’aquesta manera hem extret moltes faltes i hem aconseguit tirs alliberats. Tot i això, ens ha faltat una mica d’ordre en la col·locació dels jugadors a l’hora de treure de fons. En defensa, hem sabut aturar prou bé a un rival més físic que nosaltres, on es comencen a veure ajudes defensives.

El marcador s’ha mantingut igualat tot el partit, amb avantatges de com a màxim 3 punts per cada equip. Malauradament, els petits detalls durant l’últim període han decantat el resultat cap a l’equip visitant.

Agrair als jugadors de l’equip inferior per donar-nos un cop de mà i felicitar-los a tots pel seu gran esforç, aquest és el camí a seguir 👍🏼


PRE-INF FEM GRIS          45-19     C. B. CANET

Molt bon partit on es veu reflectit tot el treball durant aquesta setmana i els objectius proposats aconseguits.

Hem estat superiors durant tot el partit, tot i que hem tingut moltes errades amb les finalitzacions, i algun altre detall que s’ha de continuar millorant.

D’altra banda, en defensa hem fet un pas endavant respecte a la setmana passada, i hem pogut robar moltes pilotes i fer mal al contraatac.

Tot i això estem molt contents amb l’actitud de tot l’equip, ja que a poc a poc totes les jugadores van agafant confiança. Toca continuar creixent i aprenent. 💪🏼🏀


PRE-INF FEM GRAN        64-21     MATARÓ PARC MARESME

Inici de partit fluix on ens veiem superades per la intensitat defensiva del rival i el treball sense pilota els hi dona cistelles fàcils, acabant els dos primers períodes amb un 9 a 15 en contra, a partir del 3r període entenem que hem d’igualar i superar la intensitat defensiva de les rivals i comencen a recuperar pilotes i sortir molt bé al contraatac buscant la jugadora més avançada aconseguint cistelles fàcils. Mitjà part ja hem capgirat el marcador i estem +8

La segona part hem aconseguit jugar el millor bàsquet on la nostra defensa ha sigut demolidora deixant el rival amb només 7 punts en tota la segona part, el companyerisme en atac i buscant la millor opció ha sigut la tònica propiciant un joc molt fluid i vistós.

Orgullosos del sacrifici, esforç i dedicació d’aquestes nenes on cada dia se superen una mica més.


CADET FEMENÍ  49-25     MATARÓ PARC MARESME

Partir molt complet de les nostres jugadores on es comença a veure l’aprenentatge que volem anar assolint a poc a poc.

La primera meitat comencem perdent per un parell de cistelles de les visitants, però a partir del minut 6 comencem a pressionar molt bé en defensa fent que puguem treure pilotes i finalitzar pràcticament soles i amb confiança. En atac comencem a mirar-nos entre nosaltres i a jugar amb mes paciència, això ens permet estar més ficades a partit i no frustrar-nos.

Després de la mitja part ens trobem un Boet defensant en zona i al principi ens sorprèn, però treballant amb paciència el fet de passar i tallar acabem trobant espais fàcils, juntament amb els contraatacs de les pilotes recuperades a camp defensiu.

Si continuem així podem tenir molt bona progressió amb un gran aprenentatge.

Seguim treballant💪🏀