Resum de la setmana (08 – 14 de novembre)

 

43 – 51  ⁞             PRE-MINI MASC             –             UER PINEDA

Partit molt esperat per tots els nens contra el líder de la lliga.

A l’inici vam sortir molt despistats en defensa, sense saber a qui defensàvem i sense mirar la pilota. Això va provocar que el rival pogués anotar amb facilitat en moltes ocasions. A més, tenien un jugador molt talentós que no vam saber frenar.

Tot i això cal destacar el 4t període, on sí vam estar concentrats en defensa i a base de robar pilotes, vam aconseguir un parcial de 16-2 que ens va permetre mantenir-nos al partit.

Durant l’últim tram del partit ens va costar controlar les emocions davant d’un rival més físic i agressiu, al qual no estem acostumats, de tal manera que no vam jugar com realment sabem.

En atac vam estar bastant encertats, però ens segueix costant deixar-nos espai i buscar el company sol. Seguirem treballant 💪🏻


59 – 14  ⁞             PRE-MINI FEM                –             UE – FM – PMLF

Partit on les rivals van mostrar molt de caràcter des de l’inici.

Ens va costar trobar el nostre joc en els primers períodes. Després de la mitja part, vam jugar amb les ganes de sempre i vam poder estar més còmodes a pista.

Toca seguir treballant els petits detalls als entrenaments.


21 – 78  ⁞             U. B. LLEFIÀ B                 –             CADET MASC

Partit molt ben jugat, ja al primer quart comencem ampliar la diferència acabant la primera part 44 a 14. Apliquem una defensa agressiva en tot moment provocant errors en el contacte i arribant amb superioritat numèrica a la cistella.

Es va millorar molt col·lectivament i individualment, demostrant concentració i actitud positiva. Anem en bon camí i continuarem treballant per millorar.


73 – 23  ⁞             MINI MASC                     –             AE TEIÀ

Primer partit de segona volta amb un inici espectacular, treballant en equip i aixecant et cap i mirant-se entre ells per deixar anar pilotes als companys més avançats. Comencem assolir els diferents espais per on hem de córrer per anotar fàcilment amb contraatac.

Segona meitat on demano que es treballi més defensivament a partir de mitja pista i posant a prova el que treballem als entrenaments, defensant davant de pilota i introduint la mà de canvi.

Hem de seguir aprenent i anant per aquesta línia d’actitud. 🤙🏀


66 – 16  ⁞             MINI FEM GRANA          –             UE.MONTGAT

Primer partit de la segona volta contra un equip on sortim endollades des d’un inici posant en pràctica el que treballem setmana a setmana, en aquest cas van sortir algunes portes enrere i talls que van acabar en bàsquets fàcils.

Destacar un altre cop que cada partit totes les jugadores sumen i cada vegada ens costa menys aixecar el cap, sobretot en contraatac, per trobar la jugadora que està sola i acabem finalitzant per qualsevol dels dos costats.

Cal anar polint coses i seguir treballant però es van veient detalls molt bons 💪🏻


39 – 46  ⁞             INFANTIL FEM                –             VIVE – EL MASNOU

Inici fluix de partit on ja sembla habitual amb moltes pilotes perdudes i permeten cistelles fàcils del contrari.

Acabem els dos primers períodes -9. En els següents períodes corregim una mica alguns errors, permeten que nosaltres puguem llençar més a cistella i poder anotar.

Entrem al 7é període amb -15 i com també es habitual comencem a remuntar, anem amb tot en la defensa, recuperant pilotes i fent contra-atacs.

Iniciem l’últim període a -9 i amb els primers minuts fem un parcial de 6-0 i ens posem -3. Al final com sempre els petits detalls i el desgast físic ens fan perdre el partit.

Tot i això orgullós d’aquest equip que mai es rendeix i segueix lluitant fins al final. Seguim treballant per millorar. 💪🏻💪🏻


41 – 63  ⁞             SOTS 21 MASC                –             ROSER NEGRE

Partit complicat des del començament. Més que res per baixes al planter. Keba i David dos jugadors de bona estatura i Max amb la seva bona actitud competitiva.

Això ens va portar a estar a -13 al final del primer quart.

Els següents minuts es va anar ampliant la diferència finalitzant el primer temps 37 a 16. Per més que es va intentar descomptar no es va poder. El rival va tenir un bon percentatge de tirs exteriors. Es rescata l’últim parcial a favor nostre de 12 a 6.

Esperem comptar per a la propera trobada amb el planter complet i continuar treballant.


60 – 67  ⁞             SENIOR B MASC             –             C.B. VILASSAR DE MAR

Partit amb dues fases molt diferents.
Vilasar va sortir fort amb avantatges curts en el primer cuart.
Un segoncuart espectacular ens va permetre capgirar el marcador amb una defensa espectacular.
En la segona part, el contrari va millorar molt en el tir i la nostra defensa va afluixar una mica.
Una vegada mes em arribat molt apretats al final i no em pogut rematar la feina.

Seguim!


39 – 46  ⁞             F.C. MARTINENC            –             SOTS-25 FEM

Partit el qual vam començar amb una bona intensitat que ens van donar un marge amb les contràries que, a poc a poc, i per errades absurdes ens feien acotar la distància de punts posant-nos al nivell d’igualar el marcador i en certs moments, que és posessin per davant.

Després de la mitja part, vam començar a estar més motivades, a jugar amb més calma en atac i a fer una defensa molt intensa, això va fer que poguéssim acabar el partit amb una victòria, no només de marcador, sinó amb l’actitud a pista.

Cal destacar l’actitud de les jugadores en tot el partit i la tornada de l’Anna Mainegre a pista, que això ens fa sumar experiència i calma a la pista!


51 – 71  ⁞             BOET B                             –             SENIOR A MASC

Partit molt seriós i dominat de principi a final contra un rival amb molt d’ofici que no hem deixat que juguessin mai còmodes.

Des d’una defensa intensa i organitzada hem pogut jugar amb tranquil·litat en atac arribant a guanyar de 30 al final del 3r quart.

Ara caldrà que demostrem la nostra bona dinàmica el proper dissabte a casa contra un dels líders del grup. 💪💪💪💪