Resum de la setmana (04 – 10 d’Octubre)

Vive – El Masnou Basquetbol   41 – 49   Infantil Femení

Molt bon partit de les noies on afronten una nova temporada amb dues baixes importants respecte l’any passat.

Inici de partit bastant concentrades i amb una boa circulació de pilota, però fallant finalitzacions fàcils. Tot i aquesta falta d’encert, finalitzem el segon període amb un empat.

S’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 8 punts per sota, degut a la pèrdua de masses pilotes que ha derivat en contra-atacs fàcils per al rival.

El 5è i 6è període hem anat rectificant errors previs que ens han permès aguantar el marcador obtingut a la mitja part.

En el 7è període, s’ha vist un canvi a millor en el nostre joc, que ens ha permès realitzar un parcial de 4-19. Aquests bons minuts ens han permès capgirar el marcador i per tant guanyar el partit.

Hi ha feina a fer, però estem molt contents del treball realitzat!


Sots-21 Masculí   39 – 53   CBLLV – S21

Tot i defensar part del partit en zona, que ens va permetre sorprendre el rival, s’ha saldat el partit amb una derrota. (Parcials: 15-9, 22-12, 12-4, 12-6).

L’equip no va saber aprofitar el fet d’agafar rebots defensius per tal de convertir-los en cistelles fàcils en el contra-atac. Alhora va succeir el mateix amb les pilotes recuperades no aprofitades, la pèrdua de pilotes no forçades i la mala selecció de tir.

En els últims minuts del partit és va optar per una defensa individual per tal de reduir deferències en el marcador. El resultat no va ser l’esperat ja que el rival va anotar un parell de triples que van propiciar a augmentar la diferencia en el marcador.

S’ha de treballar la seguretat en els passes.


CBLLV – S25  45 – 46  Sots-25 Femení

Una altre victòria tot i que el joc desenvolupat no es el que busquem.

Partit igualat fins la mitja part (+2) on ens ha costat atacar i vivíem de les individualitats.

A l’inici de la segona part l’equip contrari presenta una zona que em sabut atacar bastant bé trobant pilotes interiors i trobant llançaments alliberats que no han entrat.

Comencem últim període (+6) endollades i a falta de 7 minuts pel final agafem màxima avantatge de +13 punts. A partir d’aquí l’equip contrari es posa a pressionar tota pista que ens ha costat superar perdent pilotes i nosaltres prenem decisions precipitades en atac.

Poc a poc han anat retallant la diferència fins al punt que han tingut l’opció de l’últim tir del partit que per una bona defensa han fallat.

El principal aspecte negatiu ha estat el 5/16 en tirs lliures.

Tenim 3 setmanes per seguir treballant i poder anar consolidant moviments. 💪🏻💪🏻💪🏻


Escobar – AECAM Malgrat  41 – 81   Sènior A Masculí

Partit on hem mostrat 2 cares prou diferents; els primers 15 minuts ens hem contagiat del seu ritme i no hem sigut capaços d’imposar el nostre joc i hem rebut un parcial de 19-12.

A partir del minut 5 del 2n quart, hem ajustat la defensa i això ens ha permès jugar mes tranquils en atac i com a conseqüència a la mitja part ja guanyàvem 28-29.

El 3r quart ha estat perfecte, els hem deixat en 3 punts i hem marcat el ritme del partit amb un parcial de 3-29. Això sumat la sortida de l’últim quart, on hem realitzat un parcial de 2-10 en 3 minuts que ha sentenciat el partit.

L’única nota negativa del partit ha estat la lesió d’en Biel.

Dediquem la victòria al Biel i al “Capi/coordi/shooter” del Jordi Gómez!💪