Resum de la setmana (02 – 08 de Maig)

 

C.B. PREMIÀ DE DALT   46-44    MINI FEM. GRIS

Primera part on ens va costar arrancar; primera línia de pressió prou bona, però massa lapsus a l’hora de baixar a defensar, tant en atac estàtic com al contraatac vam jugar amb molta fluïdesa però poca finor. A mesura que vam agafar el ritme que solem tenir i els petits errors van disminuir, vam poder controlar el joc i a partir del rebot i de recuperar boles vam entrar en el partit.

Segona part on després d’una defensa excel·lent, vam aconseguir agafar una bona renda i assecar completament a l’equip rival. Moments on vam poder comprovar el nostre potencial contra un equip que lluitava per la segona plaça com nosaltres, i que va fer mostrar la nostra millor versió. La falta d’encert ens va penalitzar no trencant el partit i ho vam acabar pagant amb un últim parcial de 11-2.

Hem quedo amb tots els experiments, que en general van sortir tots bé, el protagonisme adquirit de jugadores més tapades i els moments de gran bàsquet de totes les cabretes. Seguirem treballant 💪


UE CLARET  25-58 PRE-MINI FEMENÍ

Increïble partit jugat de les petites on des d’un inici la defensa ha destacat i ha fet que l’encert de l’equip contrari no sigui tan fàcil.

En atac han jugat com un veritable equip, aixecant el cap en cada moment per fer bons passes i donant oportunitat a totes les jugadores per anotar i així donar-lis més confiança en aquest gran esport.

Continuem treballant amb les més lluitadores del club!!


U. E. MATARÓ  69-19 PRE-MINI MIXTE

Partit on els rivals eren superiors físicament, però no ha sigut motiu per deixar enrere les ganes de competir!

Anem despertant i millorant cosetes, juguem més en equip i veiem opcions de tir que abans no veiem.

Seguim treballant 💪🏼


MINI FEM. GRANA  78-53 MATARÓ PARC MARESME

Bon partit en termes generals contra un equip molt inferior a nosaltres físicament i que hem sabut aprofitar a partir del rebot ofensiu tenint així diverses oportunitats per anotar i aprofitant l’alçada també per fer mal des de la zona i sota cèrcol.

Un altre cop tenim moments on ens mengem el partit a partir de la nostra excel·lent defensa que esgota al rival.

Com a millora, hi ha moments on ens estressem, ens venen les presses i perdem l’ordre i és quan comencem a fer coses sense sentit i “destorbar-nos” entre nosaltres per no col·locar-nos com toca.

Content amb el rendiment de l’equip i l’actitud de totes les jugadores que han estat tot el partit animant-se entre elles.


EL MASNOU BASQUETBOL  74-38 MINI MASCULÍ

Partit que vam començar sense actitud i sense ganes de jugar en equip, el 1r i 2n quart el marcador és un 32-6, a partir d’aquí marquem un objectiu que és tornar a començar el partit independentment del marcador i jugar al que hem après, passar i tallar i jugar entre tots, amb un resultat total del 3r-8è quart de 42-32.

No som conscients que hem après molt, però no sabem aplicar-ho al joc real, hem d’estar concentrats perquè quan ho estem juguem perfecte i tranquils.

Hem de continuar creient, ens queden els dos últims partits contra el rival més fort de la categoria, però intentarem competir i deixar el marcador enrere que és el que més els hi costa als jugadors.

Seguim💪


C.B. PREMIÀ DE DALT  26-44  PRE-MINI MASCULÍ

Partit de tornada que afrontàvem amb moltes ganes, ja que a casa vam encaixar una dura derrota.

La primera part va ser pràcticament una continuació del partit anterior. En defensa vam sortir molt desconcentrats, deixant que un jugador contrari agafés un rebot i creués tota la pista botant. Tot i això, el seu poc encert en atac ens va permetre arribar a la mitja part igualats.

A partir d’una xerrada motivadora, vam rectificar això i vam fer una segona part gairebé perfecta. Una defensa agressiva, un moviment de pilota espectacular i percentatges de tir molt elevats es van traduir en parcials com ara 14-0, que van servir per sentenciar el partit.

Molt contents perquè a poc a poc es veuen conceptes treballats als entrenaments com ara treballar per rebre, però el més important, els nens gaudeixen jugant a bàsquet 🏀


SOTS25 FEMENÍ   45-46  CB CIC

Partit on vam començar molt bé, bona intensitat i molt bona defensa, però el encert se’ns va resistir. Però vam plantar cara al primer equip de la categoria, al qual ens va guanyar de més de 20 a casa seva. Estem molt contents de la feina feta, però com sempre, queda molt per millorar💪🏽


SOTS21 MASCULÍ  35-52  BÀSQUET ORLANDAI

Jugàvem contra l’equip que va en segona posició de la taula. Vam començar amb defensa individual fins que l’equip contrari va començar a avançar-se al marcador.

Aquí passem a defensa zonal 2-1-2 amb la qual vam aconseguir reduir el marcador fins a arribar a posar-nos a 4 punts acabant el primer període 22 a 18.

En començar el tercer quart vam entrar en presses ofensivament i l’equip contrari va saber aprofitar i amb una sèrie de triples i ja se’ns va fer impossible remuntar.

De totes maneres, un aplaudiment per al nostre equip que es van esforçar tremendament en un partit que sabíem era molt difícil.


FEMENÍ OSONA  71-21  INFANTIL FEMENÍ

Partit que no hem tingut cap mena d’oportunitat. Entre que no s’ha entrenat aquesta setmana per les colònies i factors varis, hem arribat avui al camp de les líders bastant desconnectades.

A l’inici de partit semblava que podríem competir una mica millor que l’altra vegada, però res més lluny de la realitat. Hem perdut moltes pilotes, més que mai i ens feien cistelles molt fàcils.

La pressió saltant al 2 contra 1 que feien ens ha fet molt de mal i en molts moments no hem passat de mig camp. Quan hem entès que no havíem de botar per passar la pressió ens ha començat anar millor; tot i això, quan passàvem mig camp ens precipitàvem. Avui hem perdut una mica la identitat de guerreres en la qual estàvem acostumades i hem abaixat una mica el cap.

Estic segur que aquesta setmana tornarem a treballar de valent per tornar a la bona línia!


EPSA  72-49  SÈNIOR MASCULÍ A

Partit on no hem estat capaços d’imposar el nostre ritme.

Tot i això, a la mitja part estàvem 4 a baix 34-30. Al 3r quart, hem seguit a la mateixa línia; errades defensives, moltes dificultats per tancar el nostre rebot i molt poc encert des de l’exterior, cosa que ens ha fet encaixar un parcial de 15-6.

A l’últim quart, tot ha continuat igual, i excepte alguns moments puntuals, el contrari ha dominat el partit.

Ara toca guanyar el pròxim partit a casa per assegurar-nos la permanència, esperem a la nostra pista.


COL·LEGI CULTURAL BDN  79-51  SÈNIOR MASCULÍ B

Contundent derrota a la pista del campió d’aquesta lliga.

Digníssim paper dels nostres que no hem perdut la cara en cap moment del partit a un rival desfermat jugant a casa amb uns percentatges de tir espectaculars.

Ja d’inici hem patit un parcial de més de deu punts de desavantatge malgrat no defensar pas malament i jugant molt ordenat en atac però molt desencertats en el tir.

En la segona part hem provat defenses alternatives que han frenat una mica al rival i els nostres percentatges han pujat una mica i hem equilibrat el parcial, però no hem pogut recuperar el terreny perdut.

Cal destacar que ens hem presentat amb tres jugadors de la plantilla i cinc del Sots-21 que ho han donat tot sense cap complex i han estat a molt bon nivell.

Gràcies nois! Tenim un magnífic relleu en camí!

Som-hi nois!