Resum de la setmana (02 – 07 de novembre)

 

53 – 59  ⁞             COL. CULTURAL BDN     –             CADET MASCULÍ

Excel·lent triomf de visitant, contra un equip de jugadors de bona talla. Des del començament vam anar sempre al davant al marcador, producte d’una defensa individual. Al tercer quart el rival va aconseguir acostar-se posant la diferència a un doble. Però els nois van fer una feina molt bona en sortida d’atac ràpid convertint i vam arribar al final amb l’avantatge de 6 punts.

Molt feliços jugadors, famílies i cos tècnic pel triomf contra un equip que va a les primeres posicions. A seguir el bon camí.


30 – 54  ⁞             BÀSQUET ALELLA B        –             MINI MASCULÍ

Partit molt fluix contra un equip que està a baix de la classificació.

A l’inici del partit demano que es defensi sense mans, davant de pilota i treballant amb la mà de canvi, ja que era un rival més petit que nosaltres i amb dificultats a l’hora de passar mitja pista.

Primers quatre quarts no estem concentrats, juguem molt individual i només pensant en nosaltres mateixos sense bones finalitzacions, sense jugar en equip, etc.

Acabem amb un 17-23.

Després de la mitja part sembla que sortim amb més ganes, però seguim jugant molt individual perdent tot l’aprenentatge que havíem assolit aquests últims dies, tot i això hi ha bones accions de tir, bons moviments i bones finalitzacions.

 

Els caps de setmana es reflecteix el comportament que tenen durant la setmana, males actituds, faltes de respecte, desconcentració…

De totes maneres, seguim aprenent, seguim gaudint i seguirem aprenent de cara al futur.


32 – 38  ⁞             CÍRCOL A                         –             PRE-MINI FEMENÍ

Inici de partit on la pressió i la tècnica individual de les contrincants ens ha desconcertat i ha fet que no juguem com  l’equip que som.

Hi ha hagut passes poc encertats i bastanta desconcentració en la defensa, tot i així a mesura que passaven els períodes, les nenes han fet una millora progressiva tant amb atac com en defensa. Ha sigut en el 5è període on han fet un 0-10 i a partir d’aquest moment han pogut remuntar i s’han animat cada cop més.  A mesura que estava finalitzant el partit hi ha hagut moments de tensió màxima però l’increïble defensa i joc amb equip ha fet que demostrin un altre cop el gran potencial que tenen com a jugadores.


40 – 82  ⁞             UER PINEDA                    –             MINI FEM GRANA

Partit on des d’un inici som superiors a l’equip rival i que davant de la falta de recursos ens van “defensar” de manera molt agressiva amb accions que fins i tot semblaven intencionades, la qual cosa va fer que no acabéssim de jugar de manera còmode.

Tot i el resultat, davant del seu joc ens va costar ficar en practica el passar i tallar però amb un esforç col•lectiu on totes les jugadores van anotar, i que, ja acostuma a ser una cosa habitual vam anar agafant cada cop més distància. Cal destacar també que ens va costar una mica jugar en pista gran en certs moments però també la vam aprofitar per córrer.

Acabem la primera volta invictes i, molt content amb l’actitud que tenim com a conjunt.


58 – 38  ⁞             VIROLAI                           –             SOTS21 MASCULÍ

Partit parell fins a finals del tercer quart.

D’aquí ens descontrolem en precipitacions ofensives i descuidem molt el rebot defensiu. Per això es va fer difícil remuntar el marcador. En general bona actitud dels nois.

Crec que a la segona volta a aquest equip el podem guanyar a casa. Seguirem treballant.


35 – 27  ⁞             INFANTIL FEMENÍ          –             SHAD C.B. MOLLET

Partit ajustat durant tota l’estona menys el 7é període que em aconseguit una diferència de 7 punts que ha marcat el resultat final del partit.

Seguim estant molt despistades en defensa, ens falta agressivitat i voluntat de defensar. Tots els equips contra els que juguem posen més intensitat que nosaltres.

En atac seguim perdent moltes pilotes tant de passades precipitades i sense sentit com de passos de sortida. Ens costa botar la pilota abans de caminar i seguim mirant al terra quan la botem, això provoca que no puguem mirar la companya sola.

És el moment de fer un pas endavant. 💪🏻💪🏻


45 – 52  ⁞             SOTS25 FEMENÍ             –             FEMENÍ OSONA C

Primer partit després d’1 mes sense jugar per partits anul·lats, descansos i demés. No ha estat el millor partits a nivell de joc, les d’Osona van realitzar un 80% dels punts a base de contraatacs, cosa que ens va fer molt de mal. Al no marcar el nostre ritme de joc i seguir el seu ens va fer no tenir el cap fred a l’hora d’atacar i jugar més ràpid, precipitant-nos en accions que ens feien perdre la pilota i cansar-nos més. Tenir 3 lesionades al equip no ajuda a donar descans i permetre posar cap fred en certs moments.

Per sort, hem recuperat la Carla Mas, cosa que ens ajudarà a millorar el joc interior.

Toca fer reflexió d’equip i tornar amb les ganes i forces que vam tenir als partits anteriors.


70 – 55  ⁞             SÈNIOR MASCULÍ A       –             CB SANTA PERPETUA

Important victòria per trencar la sèrie de dues derrotes consecutives.

Hem sortit molt concentrats, especialment en defensa i hem aconseguit un parcial de 14-0 en 5′  i de 16-4 al final del 1r quart. A partir d’aquí hem baixat la nostra concentració i hem anat jugant a ratxes fins la victòria final.

Content per la victòria però preocupat per les dificultats que tenim per mantenir la intensitat i concentració durant el partit. Cal fer un pas endavant!! 💪💪💪


58 – 55  ⁞             BELLVITGE GROC            –             SÈNIOR MASCULÍ B

Trepidant partit decidit en els últims segons.

La manca d encert en els tirs lliures ens ha costat un partit lluitat com poques vegades un equip hagi lluitat un partit.

Molt orgullós del meu equip.

Un inici molt fred (a l hora de la concentració hi havia un jugador i pràcticament no hem escalfat com s ha de fer ) en ha costat un desavantatge de 14 punts que hem reduït a 10 i s ha mantingut fins al darrer quart.

Una defensa sacrificadíssima en aquest període ens ha fet remuntar, però no hem pogut capgirar el marcador.

Seguim 💪💪💪