Resum de la jornada

C.B. RIPOLLET B 41-73 SÈNIOR FEMENÍ SANT POL 07 SECURITAS-FEMENÍ MARESME

Primera victòria i gran millora, especialment en l.actitud defensiva. Gracies a aquesta intensitat defensiva hem pogut mantenir el partit igualat al primer quart. En atac ens ha costat fer punts al 1er quart, fallant tirs alliberats i amb avantatge, per falta d confiança. A partir de la defensa ens hem anat tranquilitzant i amb robatoris i basquests rapids hem tornat a agafar confiança i se.ns ha alliberat el canell. A partir d.aqui, al 2n quart, hem fet un molt partit defensant amb intensitat i ficant tirs extetiors, que tant haviem trobat a faltar. Esperem sigui el punt d.inflexió i canvi d dinàmica ????

BÀSQUET ALELLA B 70-32 MINI MIXTE BSP07

Partit molt bo tot i el resultat. Molt bona actitut on tothom estava actiu i enxufat en tot moment. La diferència ha estat alhora de definir les jugades, que em fallat molt. La clau del partit ha estat en que si encaixavem dos basquets seguits baixavem el cap i s’ens escapaven en el marcador. En el comput global hem guanyat 3 quarts i em empatat un altre, que mostra que s’ha competit be. L’actitud es la ideal per anar progressant. Molt content pel partit.  ???

PIZZERIA CLÀSSIC – AECAM 55-17 PRE-MINI MASCULÍ BSP07

Com el partit anterior els 3 primers quarts molt dolents, sense intensitat. Després hem millorat. Es tot just el 2on partit d’aquests nens, estic segur que millorarem molt. Em quedo amb l’esforç individual de tots ells, com a equip ja arribarem.

C.B. VILASSAR DE MAR VERD 34-70 INFANTIL MASCULÍ BSP07

Superat el nerviosisme inicial han fet un bon partit. Estic molt content perquè tothom ha anotat i malgrat les baixes i ser només 8 jugadors els nanos s’han esforçat molt. Ens falta serenitat en atac estàtic, jugar amb sentit i ser capaços de fer 4 passades, però molt bon debut amb una actitud 10.

KIDS&US – AECAM 51-15 PRE-MINI FEMENÍ BSP07

Crec que el marcador no fa justícia al partit que hem fet, cal dir però que les altres nenes ho han fet bastant bé i eren dures en defensa. Erem 8 jugadores i s’ha notat perquè al acabar el partit estaven totes rebentades ja que de veritat  ho han donat tot. ??
Ens ha costat atacar i arribar a tirar i sobretot moltes pilotes perdudes al sacar, ha sigut un bon partit per veure quines coses hem de treballar!

ADVISORIA BOET MATARÓ TARONJA 47-42 JÚNIOR FEMENÍ BSP07

Partit molt intens i disputat, on la nostre capacitat física ha aguantat però anímicament hem tingut molts alts i baixos. Ens emportem una victòria, per l’esforç, l’evolució a nivell d’equip i els ànims de banqueta. Seguim creixent!

JÚNIOR MASCULÍ SANT POL 07 54-38 UE BÀSQUET MARTORELLES

Un molt bon inici de partit en el qual marquem el ritme de partit i aconseguim un +12 al acabar el primer quart
Durant el segon i tercer quart baixem el ritme i prenem males decisions i acabem amb un (6-9) i un (16-16) respectivament
Ultim quart tornem a ser nosaltres i aconseguim marxar i sentenciar el partit amb un 14-8
Toca seguir treballant, pero estem en una bona linea! ????