Resum de la jornada

PRE-MINI MASCULÍ BSP07 22-55 PIZZERIA CLÀSSIC – AECAM

Bon partit en defensa, molt intensos i concentrats. Encara hem de millorar passes i rebot, els partits se’ns escapen per perdre moltes pilotes amb les passades. Estem millorant i independentment del marcador amb això ens hem de quedar.

MINI MIXTE BSP07 40-47 BÀSQUET ALELLA B

Millor partit de la temporada. Bon treball de tots els jugadors. Defensa activa majoritariament i atac amb el mínim de pilotes pèrdudes.
Cal però, seguir treballant i millorant.

PRE-MINI FEMENÍ BSP07 16-66 KIDS&US – AECAM

Partit difícil contra les líders que segueixen invictes. Per primera vegada ens hem trobat amb un equip que ens ha donat molts problemes per rebre a l’hora de sacar i passar el primer mig-camp. Juntament amb una defensa bastant dura i el trobar-nos en una situació nova per a la majoria de l’equip ha generat una sensació de frustració que ha acabat de rematar el partit.
Tot i això hem tingut alguns moments positius on hem defensat individualment molt bé i hem pogut recuperar boles i anotar, treballarem per a que aquesta sigui la dinàmica general. Crec que ha sigut un partit que ens servirà per aprendre i millorar encara més.

INFANTIL MASCULÍBSP07 69-32 C.B. VILASSAR DE MAR VERD

Partit que hem trencat al principi pressionant a tota la pista. Després hem buscat més el lluïment personal i ens hem oblidat de jugar col·lectivament. Malgrat tot, content amb l’evolució d’alguns jugadors i a seguir treballant.

UE BÀSQUET MARTORELLES 41-52 JÚNIOR MASCULÍ BSP07

Un dels partits mes fluixets de la temporada tot i el resultat favorable, balanç defensiu inexistent, no assegurant el rebot defensiu per sortir al contraatac, fallar entrades sols, a mes que en el tir exterior avui no feiem cap… I ens han fet zona tot el partit
Espero que ens serveixi com un toc d’atenció per cara la setmana que ve que tenim un partit difícil
Tocarà treballar dur aquesta setmana als entrenos.

C.B. SANT CELONI B 64-58 SÈNIOR MASCULÍ BSP07

Inici de partit i primer quart espectacular. Defensant molt bé i amb transicions ràpides hem aconseguit un 9-29. A part d’aquí com sempre baixem intensitat defensiva i deixem de correr, acompanyat d’una defensa en zona “la nostre creu” ens han anat remuntant a poc a poc. Han començat les individualitats i falta d’autocrítica. Amb aquesta actitud poc tenim a fer. Últim quart molt dolent només anotant 4 punts.

CB TORELLÓ SF 73-54 SÈNIOR FEMENÍ

Un altre sortida molt dolenta; sense intensitat defensiva, ni ofensiva que contra el lider ens ha costat un parcial d 20-9, a partir d.aqui hem millorat una mica defensivament al 2n quart per tornar a sortir sense esma al 3r quart on ens han tirnat a fer un parcial de 25 -11 que ha sentenciat el partit. O ens posem a treballar durant la setmana o ens endurem alguna mes d.aquestes…

GALERIA IMATGES