Resum de la jornada 19-20 Octubre

INFANTIL MASCULÍ BSP07 52-41 AGRUPACIO ESPORTIVA TEIA

Avui hem jugat amb bon criteri en atac, però els mals percentatges als tirs, sobretot tirs lliures, ens han impedit fer una anotació més alta. En defensa haurem d’insistir amb el treball de cames i no ficar mans innecessàries. Seguim progressant!!

PRE-MINI FEMENÍ BSP07 44-30 EL CÍRCOL B

Ha sigut un partit amb poc encert de cara a l’aro i una intensitat més baixa en defensa si el comparem amb els dos anteriors. Hem de treballar el bot en carrera per saber veure quan una companya està sola per davant nostre i també poder finalitzar amb més facilitat.
Per altre banda hem pres millors decisions en el pase, sobretot a l’hora de sacar, que és el que ens va costar més l’últim partit. Remarcar també de nou la bona actitud de l’equip i sobretot entre les pròpies jugadores que facilita un joc col·lectiu i que totes participin en el partit.
Seguirem treballant com fins ara per millorar més!

PRE-MINI MASCULÍ BSP07 23-61 KIDS&US – CB CALELLA B

Partit on sortíem a tots els quarts molts despistats i per quan començàvem a jugar s’havia acabat el quart. Semana difícil amb un sol entrenament. Seguirem millorant.

MINI MIXTE BSP07 34-47 AGRUPACIO ESPORTIVA TEIA

Cal seguir treballant, però cal destacar una gran millora en la tècnica i en la pèrdua de por d’alguns jugadors. Principalment hi ha dos grans temes a treballar, que és la defensa individual i la tècnica global base (en competècies com el bot, passada, etc.).
Molt content amb la conducte de l’equip en genral.

JÚNIOR FEMENÍ BSP07 41-52 CB LES FRANQUESES

 

SÈNIOR FEMENÍ BSP07 SECURITAS FM 69-61 C.B. SANT CELONI

1a victòria a casa i 2a de la lliga, amb prorroga inclosa. Per 1a vegada aquesta temporada vam sortir enxufades al 1er quart, tot i que al final del quart ens va costar anotar, però la intensitat defensiva ens va mantenir davant al marcador. El 2n quart van jugar els millors moments d la temporada i vam estar be en atac i intenses en defença. Molt bona 1a part 27-21. El 3r quart vam començar com haviem acabat, fins que un canvi de la seva defença ens va tornar fer perdre la confiança i una acumulació d’ errors no forçats i perdua de concentració defensiva ens va fer encaixar un parcial de 1-13 en 4 minuts acabant el quart a -5. La sortida de l’últim quart amb 4 triples consecutius ens va fer igualar el marcador tenint la pilota de partit que no vam saber anotar. A la prorroga, entre una bona defença i una Becky on fire, amb 3 triples, intimidació i rebot va fer que agafessim prou avantatge per sentenciar el partit. A seguir treballant!! ????

CANOVELLES BC B 82-69 SÈNIOR MASCULÍ BSP07 SECURITAS

Partit on Vem anar tota l’estona a remolc i no Vem ser capaços d’arribar en cap moment a competir. Cada vegada que ens acostavem a 10 punts tornaven a marxar. Moments bons en atac però en defensa ens van acribillar amb 13 triples i quan paravem la línea exterior ens menjaven a dins amb pivot molt alt amb bons moviments. Hem millorat en atac però hem de millorar en defensa per poder competir. ?????

CB PARETS VERMELL 74-39 JÚNIOR MASCULÍ BSP07

Un inici nefast amb un 16-4 al finalitzar el primer quart
Segon quart reaccionem i guanyem el quart 12-15
Al començament del tercer quart ens aconseguim posar a 5 punts, però per males accions tant ofensives com defensives i contraatacs ens han fet baixar els braços quan encara quedava molt de partit
Últim quart ja amb els braços baixats i sense cap idea finalitza amb un 27-5
El marcador enganya molt, pero si ens agafen 4,5,6 rebots ofensius a cada jugada al final acaban anotant.
Esperem una reacció dels jugadors per la propera setmana que juguem a casa
Toca treballar ??