Resum de la jornada

PRE-MINI FEMENÍBSP07 72-22 CLUB NATACIÓ CALDES B

Era el primer partit de la meitat de l’equip, hem fet un partidàs sobretot tenint en compte que és la primera jornada, molt content amb absolutament totes les nenes. Remarcar sobretot el joc en equip que hi ha hagut que ha resultat en totes les jugadores anotant. Està clar que tenim molt a millorar però hem començat de gran manera i ho hem disfrutat ???

PRE-MINI MASCULÍ BSP07 25-24 C.B. SANT CELONI 2011

Mal inici de partit (era el primer partit de la seva vida per gairebé tots ells). 3 primers quarts sense intensitat i molt despistats. A la segona part han defensat com a guerrers; queden moltes coses a millorar pero continuarem treballant-hi.

La foto de la remuntada. NO VULL veure a ningú de braços plegats ??? i ho van fer

MINI MIXTE BSP07 22-52 C.B. PALAFOLLS A

Els jugadors tenen generalment una bona intensitat defensiva. En atac, sha de millorar moltissim, pero marcarem la diferencia dara a nadal!

JÚNIOR FEMENÍ BSP07 43-56 C.B.CALELLA

Partit molt intens, amb una progressió totalment positiva des de pretemporada.
Alguns alts i baixos però no hem deixat de creure en nosaltres.
Seguim creixent!

SÈNIOR FEMENÍ BSP07 SECURITAS-FEMENÍ MARESME 41-66 CANOVELLES BC

Sense cap mena de dubte, el pitjor partit que hem fet desde fa molt de temps, no puc salvar absolutament res. El mes preocupant es l.actitud, molt lluny de la que ens ha portat fins aqui.  Ara toca aixecar el cap i veure com reaccionem a aquest mal moment.

ACB PALAU 30-68 JÚNIOR MASCULÍ BSP07

Primer quart amb molta intensitat i ens hem posat per davant, tot i que després s’han apropat però s’ha reaccionat bé i hem tornat a controlar el partit sense cap problema
Les coses que hem demanat jo i en jordi al començament s’han fet
Cal destacar que l’altre equip ens ha fet zona gran part del partit i els jugadors han sapigut trencar-la amb penetracions i doblar la pilota
Molt contents de la feina realitzada per els nois, seguirem treballant ??????

MAS DE SANT LLEÍ – CBVV 62-48 SÈNIOR MASCULÍ BSP07

Partit fluix on ens ha faltat físic, joc en equip i concentració. Primer quart surtim amb bastanta energia i aguantem l’embestida 18-16. El segon ells ja han començat a córrer fent contra-atacs fàcils, afegit a tirs precipitats nostres a propiciat un 17-6. La segona part hem començat igual que hem acabat i hem arribat a un – 23. Últim període poc a poc hem anat maquillant. S’ha de dir que érem 8 amb 3 baixes importants. ???? seguirem treballant.