Ja ho tenim tot a punt! Horaris primera setmana i protocol a seguir

Benvolgudes famílies;

Aquest proper dilluns, 29-6, comença el Campus BSP07, tot l’equip de monitors ens hem preparat per poder realitzar l’activitat realitzant 2 cursets de protocols  per poder afrontar millor el campus amb la situació que vivim i poder brindar la millor experiència possible, estem desitjant trobar-nos amb els vostres fill/es i gaudir de les activitats que els hem preparat.

Recordeu que;

.- El telèfon de contacte amb el Campus és 659 57 35 42. (Xavi). Us preguem que ens aviseu en cas d’absència, retard o recollida abans de l’hora, així com de qualsevol incidència que vulgueu fer-nos arribar. Per les mesures sanitàries, NO PODEU ENTRAR AL PAVELLÓ.

.- Els nens/es han de dur, mascareta, esmorzar i aigua. (NO poden compartir ni menjar, ni beguda, ni beure a galet de la pica, ni re-omplir) El Campus facilitarà l’aigua per re-omplir les ampolles.

.- Han de venir amb crema solar posada de casa i crema per posar durant el Campus. Es recomana dur gorra per les activitats a l’exterior.

.- Cal que ens feu arribar la “Declaració responsable per les famílies” signada. El model que facilita la Generalitat és el mateix que el de les Escoles.

DECLARACIÓ RESPONSABLE PRIMÀRIA

.- Es prendrà la temperatura a l’entrada del Campus, en cas de que cap participant doni febre, NO PODRÀ ACCEDIR. (Preguem màxim compromís en aquest aspecte, es possaria en risc a TOT el Campus)

.- Aquelles famílies que hagin de fer ús del servei d’acollida (8 a 9 o 13 a 14), us preguem ens ho confirmeu al telèfon de contacte del Campus, amb nom del jugador/a, dia i hora que us cal. Els monitors estarem sempre al Campus a partir de les 8’45 i fins les 13’15. Aquest horari NO implica fer ús de la permanència.

.- Per aquelles famílies que encara no han realitzat el pagament del Campus, ho podran fer el dilluns al deixar els nens/es a les 9h o a les 13h, quan els recolliu.

.- Les activitats del Campus estan disponibles a la Web del Club (https://www.basquetsantpol07.com/), també podeu demanar una còpia en paper.

.- Per als nens/es d’Escoleta (2015 a 2013) podeu portar una bata o samarreta vella per les manualitats. No hi ha vestidors. Es recomana portar una samarreta de recanvi per sortir amb la muda seca. Marqueu el material que porteu al Campus.

.- La samarreta del Campus, només és MOLT recomanable per les sortides dels divendres. La pilota NO se la podran endur fins l’últim dia de Campus.

.- Horari 1a setmana Campus: (El Campus estarà dividit en dos grups de treball, Escoleta i preminis, per una banda i Minis i preInf/Inf, per l’altre. Quan un grup estigui entrenant, l’altre fara jocs d’exterior)

FINS DILLUNS!!!

Equip Campus BSP07