Informació 4a setmana Campus 18 al 22 Juliol

Benvolgudes famílies:

En primer lloc, acomiadar als participants que ja han acabat la seva estada al Campus. Desitjem hagueu gaudit, us esperem l’any vinent i bon estiu!

D’altra banda, donar la benvinguda als participants del Campus que s’ incorporen aquesta 4a setmana i agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres, tot l’equip de monitors del Campus estem desitjant trobar-nos amb els vostres fills/es i gaudir de les activitats que els hem preparat.

Les activitats destacades d’aquesta setmana seran:

ACTIVITAT MATERIAL
TOTS ELS DIES PETITES RUIXADES Degut a l’onada de calor que estem patint, eventualment obrim la possibilitat de fer alguna ruixada amb aigua per refrescar-nos una mica. No seran “jocs d’aigua”, només una remullada curta per baixar la temperatura corporal. Per aquesta raó us demanem que portin una tovallola, sabatilles d’aigua i una muda seca. 
Dilluns 18 Autorització .- Dilluns 18, els nens/es  portaran una autorització en paper per signar, ja que es tracta d’una sortida fora del terme municipal. Cal tornar-la signada, tant si ho autoritzeu com si no ho feu. NINGÚ podrà anar al WW sense aquesta autorització signada. Data límit: Dimecres 20/7.
Dimarts19 i/o Dimecres 20

NOMÉS ESCOLETA:

Manualitat amb fang

Samarreta o bata per embrutar
Dijous 21   Samarreta Campus
Divendres 22 SORTIDA WATER WORLD

Sortida: 9h. al Pavelló.

Arribada: 18’30h aprox. al CAMP DE FUTBOL.

Cal dur:

.- MASCARETA: Es obligatoria als transports publics i de viatgers

.- Aigua, esmorzar, dinar i berenar. (Recomanem no posar grans quantitats de menjar)

.- Banyador, tovallola, sabatilles de bany, muda seca i crema solar, posada de casa i per posar al Parc. Bracets per a qui els calgui. NO es poden fer servir “samarretes d’aigua”, només en cas de prescripció mèdica que cal adjuntar per presentar al WW.

.- Opció diners: Només se’ls hi deixarà comprar un gelat o similar desprès de dinar, aquells qui ho vulguin.

.- NO CAL DUR EL MÒBIL (risc de espatllar-se i de robatori. El Campus NO es farà responsable), per qualsevol cosa hi ha disponible el del Campus (659573642 Xavi).

.- SAMARRETA CAMPUS: Dintre el possible, us agrairiem que TOTS portessin la samarreta del Campus. Som conscients que ja us la fem portar el dijous, però ens facilita molt la feina a les sortides que tots portin la samarreta del Campus.

 

TOTA LA SETMANA

CONCEPTE A CENTRAL:

FINALITZACIONS

Sortides i activitats programades pels divendres:

DIVENDRES 22

DIVENDRES 29

WATER WORLD

(De 9h a 18’30h)

FESTA FINAL

(Al Pavelló)

Moltes gràcies i per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu campusbsp07@gmail.com
o mitjançant el telèfon de contacte. (Xavi 659 57 36 42). Recordeu que podeu veure les fotos del Campus a la WEB del club; https://www.basquetsantpol07.com/
Moltes gràcies.
Equip monitors Campus BSP07