Horaris quarta setmana de campus i protocol a seguir

Benvolgudes famílies;

En primer lloc, donar la benvinguda al Campus als companys/es que s’incorporen aquest proper dilluns, 20/7, al Campus BSP07, tot l’equip de monitors estem desitjant trobar-nos amb els vostres fill/es i gaudir de les activitats que els hem preparat.

Aquest divendres fem la sortida al Parc Aquàtic Water World de Lloret. Posats en contacte amb el Parc, ens comuniquen que han pres un seguit de mesures preventives per evitar qualsevol risc de contagi, a mes del corresponent protocol de neteja i desinfecció (https://files.waterworld.es//Protocol%20ww%20catal%C3%A0.pdf), especialment pel que fa a la limitació de l’aforament del Parc. Els Casals i Campus hem hagut d’adaptar-nos a aquesta limitació de l’aforament i ajustar la nostra visita al Parc en funció d’aquest aforament limitat, és a dir, no hi haurà cap massificació del Parc ja que el propi parc ha reservat un nombre limitat de visitants. A dia d’avui, des del Campus considerem que aquesta sortida no representa més risc de contagi que anar a un parc infantil urbà o pel carrer.
D’altra banda, us transmetem el funcionament de la sortida;
    – Els participants NO aniran mai sols pel Parc, sempre aniran amb el seu grup de convivència i acompanyats per 2 monitors.
   .-  Els participants hauran d’estar a les 9h, com sempre, al PAVELLÓ, la tornada serà a les 18h. aprox. i la recollida es farà al CAMP DE FUTBOL.
   .-  Els nens/es que ho calguin, hauran de dur els bracets per les piscines.
   .-  Si cap nen/a té facilitat per marejar-se a l’autocar, us preguem ens ho comuniqueu. Millor si no prenen cap llet o similar abans de la sortida. Tal com arribem al parc; mentre es treuen les entrades, esmorzaran.
    – Només es permetrà que comprin un gelat o similar desprès de dinar, aquells que ho vulguin. NO es permetrà fer cap altra tipus de compra més.
   .-  Cal dur; Esmorzar, aigua, dinar, xancletes, tovallola, roba de bany, muda seca per la tornada, crema solar de casa i per posar al Parc, NO estan permeses les samarretes de bany, ja que no llisquen pels tobogans (si cap participant li cal per prescripció mèdica, cal que ens ho comuniqui per avisar al Parc)
   .- Per aquesta sortida us preguem portin la samarreta del Campus.
   .- Com es tracta d’una sortida fora de l’entorn proper, dilluns us farem arribar una autorització específica per aquesta sortida, cal que ens la retorneu signada el més aviat possible.
   .- Com sempre, s’ha de dur la mascareta, especialment pel viatge amb l’autocar.

Recordeu que;

.- El telèfon de contacte amb el Campus és 659 57 36 42. (Xavi). Us preguem que ens aviseu en cas d’absència, retard o recollida abans de l’hora, així com de qualsevol incidència que vulgueu fer-nos arribar. Per les mesures sanitàries, NO PODEU ENTRAR AL PAVELLÓ.

.- Els nens/es han de dur, mascareta (és obligatòria per llei des del passat dijous), esmorzar i aigua. (NO poden compartir ni menjar, ni beguda, ni beure a galet de la pica, ni re-omplir) El Campus facilitarà l’aigua per re-omplir les ampolles.

.- Han de venir amb crema solar posada de casa i crema per posar durant el Campus. Es recomana dur gorra per les activitats a l’exterior.

.- Cal que ens feu arribar la “Declaració responsable per les famílies” signada (La podeu omplir al campus)

.- Es prendrà la temperatura a l’entrada del Campus, en cas de que cap participant doni febre, NO PODRÀ ACCEDIR. (Preguem màxim compromís en aquest aspecte, es possaria en risc a TOT el Campus)

.- Aquelles famílies que hagin de fer ús del servei d’acollida (8 a 9 o 13 a 14), us preguem ens ho confirmeu al telèfon de contacte del Campus, amb nom del jugador/a, dia i hora que us cal. Els monitors estarem sempre al Campus a partir de les 8’45 i fins les 13’15. Aquest horari NO implica fer ús de la permanència.

.- Per aquelles famílies que encara no han realitzat el pagament del Campus, ho podran fer el dilluns al deixar els nens/es a les 9h o a les 13h, quan els recolliu.

.- Les activitats del Campus estan disponibles a la Web del Club (https://www.basquetsantpol07.com/), també podeu demanar una còpia en paper.

.- Per als nens/es d’Escoleta (2015 a 2013) podeu portar una bata o samarreta vella per les manualitats. No hi ha vestidors. Es recomana portar una samarreta de recanvi per sortir amb la muda seca. Marqueu el material que porteu al Campus.

.- La samarreta del Campus, només és MOLT recomanable per les sortides dels divendres. La pilota NO se la podran endur fins l’últim dia de Campus.

Equip Campus BSP07