Debut dels nostres sèniors amb cara i creu

RESUM DE LA JORNADA 28–09-2019

SÈNIOR MASCUL 71-46 C. B. VILAMONTORNÉS

Bon partit del Sènior Masculí, a pesar d’un molt mal segon periode. Partit dur on l’arbit a pitat poc per els dos costats.  L’equip a sortit molt intens amb defensa i això a propiciat un (18-3) en el primer periode. En el segon l’equip contrari apretat lineas i ens hem acelerat una mica prociciant males accions tant en atac com en defensa, mitja part  (24-17).

A represa hem tornat a la senda del bon camí, treball, esforç i joc en equip. I mica en mica hemanat marxant en el marcador. Final tercer periode (44-30) i al’últim amb una bona circulació de pilota hem trobat bons tirs exteriors que han acabat entrat. Final (71-46)

A seguir treballant ???

SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB 45-43 SÈNIOR FEMENÍ BSP07 SECURITAS-FEMENÍ MARESME

1er partit de lliga contra un equip molt intens i agressiu. Hem sortit molt nervioses i hem fallat molts tirs clars i hem perdut masses pilotes. Tot el partit ha anat molt igualat i en cap moment hem estat capaces d marcar el ritme dl partit, especialment en defensa on ens ha faltat intensitat. Quan la posavem marxavem al marcador i quan no, elles ens remontaven i fins i tot han arribat a marxar de 9. A falta 1’30 estavem 1 abaix i pilota, pero no hem estat prou serenes per gestonar.ho i al final no hem tingut opcio. A seguir treballant, especialment el k ens va portar tan lluny l.any passat; la nostra intensitat defensiva!! ?????

SNATTS FEMENI SANT ADRIÀ A 63-48 JÚNIOR PREFERENT FEMENI MARESME COELMIN-BASQUET SANT POL 07