Història

El Bàsquet Sant Pol 07 es va fundar el 2007, com el seu any indica, tot i que anteriorment ja va haver-hi club.

Tot va començar quan una colla de pares i mares de l’escola Sant Pau van reunir-se per parlar que ells no volien seguir l’esport el qual practicaven la majoria de nens del poble, el futbol, i van voler formalitzar la idea del Bàsquet a poc a poc i reunió a reunió.

És aleshores, que es va formalitzar el Club, amb la presidenta Sra. Carme, que es va presentar a la Federació amb els altres pares i mares que formaven la Junta del moment per tal de formalitzar el Club.

Des d’aleshores, han passat diferents els quals han anat fent créixer el Club a poc a poc, com són en Xavi Parra, David Sevillano, Jordi Ricart fins a l’actual Albert Gómez.

La tasca feta d’aquests 12 anys ha estat molt positiva, des d’on tenim registrades les dades (temporada 2012-2013) el nombre d’equips era de 6 equips i 85 inscrits (entre jugadors/es, entrenadors/es i directius/es) i actualment ens trobem amb 9 equips propis federats, una escoleta amb més de 30 jugadores i jugadors, unes jugadores vinculades de l’equip campió de Catalunya i d’Espanya a la categoria Cadet Femení el 2019, el Femení Maresme i un total de 160 inscrits a la Federació.

Aquest creixement és possible gràcies a la feina de dia rere dia de tots els entrenadors i entrenadores, que promouen principalment el bàsquet amb els seus valors, la seva tècnica i el joc en equip.

La tasca de promoure el bàsquet a la vila no només prové de la Junta del Club, sinó del boca a boca dels nens i nenes, el qual ens ha fet despuntar molt fort aquest any i fent aparèixer dos equips nous, el Mini Femení i el Pre-mini Femení, cosa que ens fa estar molt orgullosos, ja que un dels valors principals del nostre Club és el Bàsquet per a tots, independentment del sexe, raça i edat.

Tot això, també és gràcies a la feina de l’Ajuntament, el qual ens ajuden sempre que ho necessitem i senten que el bàsquet ja és una entitat important dins del poble.