Història

Bàsquet La Vallalta

El Bàsquet Sant Pol 07 es va fundar el 2007, com el seu any indica, tot i que anteriorment ja va haver-hi club.

Tot va començar quan una colla de pares i mares de l’escola Sant Pau van reunir-se per parlar que ells no volien seguir l’esport el qual practicaven la majoria de nens del poble, el futbol, i van voler formalitzar la idea del Bàsquet a poc a poc i reunió a reunió.

És aleshores, que es va formalitzar el Club, amb la presidenta Sra. Carme, que es va presentar a la Federació amb els altres pares i mares que formaven la Junta del moment per tal de formalitzar el Club.

Des d’aleshores, han passat diferents els quals han anat fent créixer el Club a poc a poc, com són en Xavi Parra, David Sevillano, Jordi Ricart fins a l’actual Albert Gómez.

El bàsquet a Sant Cebrià de Vallalta havia existit en etapes anteriors fins al 2018, però per falta de jugadors malauradament va acabar desapareixent i no va ser fins a l’any 2020 amb la Junta actual que es va tornar a engegar l’escoleta del bàsquet Sant Cebrià de Vallalta.

Des de l’any 2020 vam proposar unir esforços entre les poblacions de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta per tal de poder donar la possibilitat de practicar el bàsquet a les dues poblacions i avui dia ja és una realitat, podem dir que l’any 2022 hem passat de ser el bàsquet Sant Pol de Mar i el bàsquet Sant Cebrià de Vallalta a ser el bàsquet La Vallalta.

La tasca feta d’aquests 12 anys ha estat molt positiva, des d’on tenim registrades les dades (temporada 2012-2013) el nombre d’equips era de 6 equips i 85 inscrits (entre jugadors/es, entrenadors/es i directius/es) i actualment ens trobem amb 12 equips propis federats, dues escoletes amb més de 30 jugadores i jugadors i un total de 180 inscrits a la Federació.

Aquest creixement és possible gràcies a la feina de dia rere dia de tots els coordinadors, entrenadors i entrenadores, que promouen principalment el bàsquet amb els seus valors, la seva tècnica i el joc en equip.

La tasca de promoure el bàsquet a les vilas no només prové de la Junta del Club, sinó del boca a boca dels nens i nenes, el qual ens ha fet despuntar molt fort creant la línea femenina cosa que ens fa estar molt orgullosos, ja que un dels valors principals del nostre Club és el Bàsquet per a tots, independentment del sexe, raça i edat.

Tot això, també és gràcies a la feina dels Ajuntaments de Sant Pol de Mar i de Sant Cebrià de Vallalta, el qual ens ajuden sempre que ho necessitem i senten que el bàsquet ja és una entitat important dins dels pobles.

Bàsquet Sant Pol de Mar 07

Bàsquet Sant Cebrià de Vallalta

Bàsquet La Vallalta